Sud doneo 16 presuda protiv turističke agencije zbog plaćenih, a neralizovanih putovanja

Agencija "Global Web Travel Servis" iz Pančeva odlukom Turističke inspekcije zatvorena je prošlog leta pošto je utvrđeno da je u više slučajeva naplatila novac za aranžmane koji zatim nisu realizovani

  • 0

Vlasnik turističke agencije Global Web Travel Servis iz Pančeva, Branislav Bogosavljev, moraće da isplati novac turistima koji su uplatili novac za aranžmane koje njegova agencija nije realizovala.

Naime, tokom 2018. godine Osnovni sud doneo je dve pravosnažne presude, a u 2019. godini još 13 pravosnažnih sudskih presuda istim povodom i zbog istih razloga sa obavezom Bogosavljeva da isplati tužiocima tražene iznose za nerealizovane aranžmane.

Pored vraćanja novca od uplaćenih turističkih aranžmana sud je Bogosavljeva obavezao da plati i troškove postupaka.

Poslednju u nizu presuda istim povodom Osnovni sud u Pančevu doneo je 11. jula ali ta presuda još uvek nije pravosnažna, a u toku je još jedan prvostepeni postupak pred istim sudom.

Agencija "Global Web Travel Servis" iz Pančeva odlukom Turističke inspekcije zatvorena je prošlog leta pošto je utvrđeno da je u više slučajeva naplatila novac za aranžmane koji zatim nisu realizovani.

(Telegraf.rs/013info.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA