• 1

Poslednji pravi letnji vikend je pred nama: Danas i još 3 dana nastavlja se tropsko leto, pa kiša

Minimalna temperatura od 14 do 22 stepena, maksimalna dnevna od 30 do 34 stepeni

  • 1

U Srbiji pretežno sunčano i veoma toplo, povremeno uz umerenu oblačnost. Jugoistočni vetar biće u skretanju na severoistočni i biće slab do umeren. Minimalna temperatura od 14 do 22 stepena, maksimalna dnevna od 30 do 34 stepeni.

U Beogradu pretežno sunčano i veoma toplo, povremeno uz umerenu oblačnost. Jugoistočni vetar biće u skretanju na severoistočni i biće slab do umeren. Minimalna temperatura 22, maksimalna dnevna 34 stepena.

TOplo vreme

Foto: RHMZ

U Srbiji za vikend i u ponedeljak sunčano i tropski toplo, maksimalna temperatura od 30 do 35 stepeni. U ponedeljak se posle podne sa jugozapada očekuje postepeno povećanje oblačnosti. U utorak sa severozapada jače naoblačenje i osvežeje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, osetnijim padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

U Beogradu za vikend i u ponedeljak sunčano i tropski toplo, maksimalna temperatura do 34 stepeni. U ponedeljak posle podne postepeno povećanje oblačnosti. U utorak jače naoblačenje i osvežeje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, osetnijim padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima