Želite karijeru u polju biznisa i ekonomije? Samo napred!

Prijavite se za takmičenje Battle of Minds i pokažite šta znate!

  • 0
British american tobacco, battle of minds Foto: Promo

Ko je mlad, talentovan, studira i ubeđen je kako ima super cool ideju koja bi mu omogućila da je uz podršku pravih mentora jednog dana pretoči u biznis, ima priliku da se okuša u takmičenju Battle of Minds. Po prvi put, kompanija British American Tobacco omogućila je i mladim ljudima iz Srbije da se prijave na ovo prestižno studentsko takmičenje. Prijave su u toku i svi koji žele da se oprobaju i kao nagradu dobiju mogućnost da uče i usavršavaju se u jednoj od BAT-ovih kancelarija širom sveta, mogu već sada da apliciraju.

Rok za prijavu je 17. septembar, do kad se studenti mogu registrovati, a kada takmičenje počne, imaju tri nedelje da pripreme i predstave svoja poslovna rešenja. Prijave se vrše putem sledećeg linka. Mogućnost da se takmiče imaju svi studenti završnih godina, ekonomskog i inženjerskog usmerenja, koji poseduju kreativnost i preduzetnički duh.

Takmičenje se odžava na lokalnom, regionalnom, a potom i globalnom nivou pri čemu će oni najbolji otići na finale u London. Pobednik takmičenja osvaja plaćenu praksu u trajanju od šest meseci u bilo kojoj od zemalja u kojima BAT posluje.

U prvom krugu takmičenja studenti učestvuju kao pojedinci, a ukoliko prijava uđe u nekoliko najboljih, imaće mogućnost stažiranja u zemlji, ali i plasiranja u dalji krug takmičenja. Ideju ocenjuju lokalni timovi, uključujući i lokalne lidere, zajedno sa ljudima širom sveta koji će imati priliku da glasaju.

Ukoliko se ideja pokaže kao uspešna, student dalje takmičenje nastavlja kao deo tima. Ovde se pokazuju veština saradnje, kao i sposobnost prilagođavanja timu.

Za one najbolje, plasman u poslednjem krugu takmičenja podrazumeva plaćene troškove u Londonu i staž po izboru u bilo kojoj od zemalja koje učestvuju u ovom takmičenju, a svaki krug takmičenja podrazumeva vredne nagrade.

British American Tobacco je jedna od vodećih multinacionalnih kompanija u svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA