≫ 

Slobodanki Ninić povređena ruka prilikom prinudnog iseljavanja: Vrata su se srušila na nju (FOTO)

Ona je danas naterana da napusti stan koji je sa suprugom kupila u Novom Sadu

  • 19
Slobodanka Ninic Foto: Facebook/Združena akcija Krov nad glavom

Slobodanki Ninić povređena je danas ruka prilikom prinudnog iseljenja iz stana u Novom Sadu.

Kako prenose lokalni mediji, kolima Hitne pomoći ona je ranije prevezena na hirurgiju Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine sa, kako su naveli u novosadskoj Hitnoj pomoći, kontuzijom levog ručnog zgloba.

Nakon detaljnog pregleda u Urgentnom centru, utvrđen je "prelom donjeg okrajka žbice", kako se navodi u lekarskom izveštaju.

Prema rečima Slobodanke Ninić, na nju su se obrušila vrata koja su razvalili, te je povredu ruke zadobila na taj način, piše N1. Ona se jutros zaključala u jednoj od prostorija u stanu iz kog su šesti put pokušali prinudno da isele nju i supruga. Polila je stan benzinom, pretila da će ga zapaliti, kao i da će skočiti sa trećeg sprata.

To joj međutim, nije vredelo. Uz pomoć bravara policija je uspela da prodre u stan, a Slobodanka je iz nje odneta u kola Hitne pomoći.

Podsetimo, porodica Ninić je kredit uzela 2007. godine. U toku otplate, imali su problema sa smanjenjem plata, gubitkom posla i, pre svega, sa zdravljem. Porodica Ninić banci je vratila oko 80.000 i dužna je još toliko.

Zbog bolesti supruge kasnili su sa otplatom dve rate kredita, nakon čega je njihov dom stavljen na prodaju. Stan je prodat na licitaciji u januaru za 84.500 evra. Smatrajući da je u postupku prodaje stana bilo nezakonitosti, podneli su krivičnu prijavu i tužbu za utvrđivanje ništavosti ugovora.

Aktivisti Združene akcije su za 021.rs naveli i da su našli oglas za prodaju ovog stana pre nekoliko dana na nekim internet stranicama za prodaju nekretnina i da se nudi po ceni od 160.000 evra.

(Telegraf.rs/N1)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tetovirana stvarnost

    9. septembar 2019 | 16:08

    Priča se kako se plate povećavaju kako se prave putevi mostovi da bi stranci tuda prolazili a srbi se izbacuju iz stanova na ulicu a govori se kako je bolje i bolje penzije veće plate veće više radnih mesta naravno za (strance) ne za srbe sigurno prodaju se kompanije jedna po jedna daje se kokakoli u vlasništvo i knjaz miloš i marbo ma sve na izvolite a ljudi mam beda i sirotinja ko u Crnoj Gori ovde katastrofalno stanje ako se ne ubijas od posla nema leba ma nemaš za ništa katastrofa. Bitni su putevi i mostovi i što više bolnica da se smeste srbi kad ih šlog strefi od muke i finog života u Crnoj Gori i srbiji. Nameštaju se opozicije i kojekakvi probisveti još da zamazu narodu oči, gleda se zadruga ma nije bitno što je stomak prazan bitno je šta rade mića kica ovaj onaj katastrofa biblijskih razmjera. Hvala ako objavite uopšte, moj komentar nije uvredljivog karaktera niti vređanje bilo koga.

  • 534

    9. septembar 2019 | 16:25

    Mogli su da se osiguraju od ovakve situacije kod bilo koje osiguravajuće kuće ali svi gledaju da pilićare. Uzeti 160.000 evra kredita a nemati čime ga otplatiti niti se obezbediti može samo idiot

  • Lovato

    9. septembar 2019 | 16:01

    Ukinuti Sudske Izvrsitelje,oni su lopovi i marod iapasta zbog njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA