≫ 

Gastarbajter u BMW-u iz čista mira udario u kombi usred Lazarevca: "Ovom treba oduzeti dozvolu"

Snimak je objavljen na Fejsbuku i izazvao je lavinu negativnih komentara

  • 54
Lazarevac, sudar Printskrin: Facebook

Iako je letnji odmor gotov i većina gastarbajtera se vratila u evropske zemlje na privremeni rad, na ulicama gradova u Srbiji može da se vidi još po koja besna limuzina sa stranim tablicama. Gastarbajteri, uglavnom oni mlađih godina, poznati su po svom bahatom ponašanju kada dođu u otadžbinu, a jedna takva scena snimljena je na ulicama Lazarevca.

Na snimku koji je objavljen na Fejsbuku vidi se luksuzni automobil, austrijskih registarskih tablica, koji se retko viđa na našim ulicama.

Besna limuzina, za razliku od nekih prethodnih situacija, kretala se neobično sporo, pokušavajući da skrene levo, ne obazirući se na kombi koji je dolazio iz tog smera i koji je imao prvenstvo prolaza.

U sledećoj sekundi došlo je do sudara BMW-a i kombija, nakon čega gastarbajter izlazi da proveri štetu.

Čini se da ona nije uopšte mala, zbog čega se vozač BMW-a hvata za glavu.

Snimak sudara izazvao je lavinu negativnih komentara na Fejsbuku.

- Ovom treba trajno oduzeti vozačku! Sad je tresnuo u kombi iz čista mira, sutra će pešaka da pokupi. Ovaj je rizičan za saobraćaj - napisala je jedna korisnica.

"Ne lupa se ovako auto zbog naplate osiguranja zemljače... ipak si glupi bauštelac", "Auto je preskup ali kupljena vozačka kod švercera", "Došao čovek iz Beč da se ku**i a nije naučio pravilno ni da vozi", nizali su se komentari ispod snimka.

Ovo je samo jedna od brojnih situacija u kojima smo videli da vozači, uglavnom gastarbajteri, prave saobraćajne prekršaje.

Da podsetimo, bahati gastarbajter je svojom "bembarom" umalo ušao u podzemni prolaz i "sakrio se" od saobraćajaca nasred Terazija. U pitanju je bilo vozilo nemačke registracije, a naš reporter je zabeležio tu scenu.

Bahato parkiranje Bahato parkiranje na Terazijama Foto: Telegraf

Jednom prilikom je policija tokom zimskih prazničnih dana uspela da presretne sprskog gastarbajtera, koji je na deonici auto-puta od mađarske granice prema Beogradu, u blizini Novog Sada, vozio čak 270 kilometara na čas.

Vozači, koji imaju moćne i skupe mašine, često prave prekršaje koji mogu da se završe i tragično, zbog čega se stalno apeluje da prilagode svoju brzinu uslovima na putu i da poštuju saobraćajna pravila.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žile

    29. septembar 2019 | 12:53

    Evo iz prve ruke, vozač nije gastarbsjter već lazarevčanin pun ko brod

  • Neko

    29. septembar 2019 | 12:12

    Ljudi su samo ljubomorni zato što sebi ne mogu isto da priuste kao i taj covek, pa ga vredjaju

  • sims

    29. septembar 2019 | 13:15

    Dali su Gastarbajteri krivi sto nam je tokom cele godine najveći prosek u Evropi pijanih i bahtih vozaća?Oni dolaze Leti i Zimi na odmor bar u većoj masi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA