≫ 

Stan bračnog para iz Vranja prodat zbog duga za kredit: Vlasnici nisu ni znali da ostaju bez doma

 ≫ 

Radivoje Đedović priča da je dug prema banci nastao zbog kredita, da mu je stan uzet i da se nije iselio, nego je izbačen jer ga niko nije obavestio ni o postupku, ni o samoj prodaji porodičnog stana

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Crni
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Crni

    04. oktobar 2019 | 11:07

    Ovde vidim samo jedan problem a to je obavestavanje , pardon dva i reprogram tj mogli su ponuditi roditeljima a mislim d aje pisalo da su trazili da otplate ostatak od primanja. Tu jeste problem i treba sankcionisati banke i izvrsitelja ostalo je normalno. Uzeo si kredit , moras da vratis, zalozio si nesto sta god kao garanciju, nisi vratio aktivira se zalog. Svakako je trebalo ponuditi roditeljima i prihvatiti da otplate dug ako mogu a tek posle prodaja. Mislim da vlasnike tj roditelje nisu obavestavali vec sina jer je on verovatno nalazi na drugoj adresi a morali su bez obzira kobje kredit uzeo jer su oni vlasnici i zainteresovana strana po pitanju nekretnine ako sam dobro shvatio.

  • Dejan

    04. oktobar 2019 | 10:34

    Čitam kad i ovde se pominje tito aj da kazemo i Yuga al u Yugi si radio za platu koja je bila prijavljena a danas radis za minimalac ili nisi prijavjen, sto znaci kadbudemo ostarili dobar deo Srbije ima da bude pored kontejnera tuzno ali istinito

  • Sasa

    04. oktobar 2019 | 09:12

    Sin uzeo kredit i gde potrošio pare,a roditelje jadne isturio ispred,žalosno . No bilo kako bilo ti izvršitelji su nužno zlo (samo treba neko da ih kontroliše,i usmerava ) Jel gledam komšija se hvali ima preko 100000 dinara duga za komunalije ,za porez ko zna koliko ,struje ne plaća isto pa kada dodju do stani pani on sklapa neki ugovor i plaća trećinu duga samo. A svake godine Grčka ,gospodja se modira ,deca telefone od 500,600 evra furaju. A mi što plaćamo sve redovno smo budale ,pa dokle više jbt. E za takve su stvoreni izvršitelji,ali ne lezi vraze u ovoj zemlji izvršitelji takve ne ganjaju . E jbs onda takve izvršitelje ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA