≫ 

Možete da odahnete! Danas prestaju padavine i počinje razvedravanje

Najniža temperatura od 7 do 11 stepeni, najviša dnevna od 12 stepeni na jugoistoku do 17 stepeni

  • 0

Na severozapadu Srbije danas će biti pretežno sunčano, u ostalim krajevima ujutru oblačno, mestimično s kišom.

Tokom prepodneva očekuje se postepeni prestanak padavina, a do kraja dana i razvedravanje, koje će ići od severa ka jugu.

Vetar umeren, na istoku i planinama povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od 7 do 11 stepeni, najviša dnevna od 12 stepeni na jugoistoku do 17 stepeni u Negotinskoj krajini.

Vremenska prognoza, vreme, RHMZ Foto: Printskrin/hidmet.gov.rs

U Beogradu ujutro oblačno, u pojedinim delovima grada uz mogućnost slabe kiše. Tokom dana suvo uz postepno razvedravanje. Vetar umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura 9, najviša dnevna 15 stepeni.

Za vikend promenljivo oblačno i hladno, u većini mesta sa dužim sunčanim periodima, samo u subotu uveče i tokom noći ponegde kratkotrajna kiša.

Očekuje se blago smanjenje tegoba kod većine hronično obolelih, dok se osobama sa osetljivim nervnim sitemom savetuje oprez. Moguća je nervoza, nesanica i bolovi u kostima i zglobovima. Neophodno je adekvatno odevanje. U saobraćaju se preporučuje povećana pažnja.

Video: Spremite jakne i kišobrane, pred nama je hladan dan sa pljuskovima

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA