• 19

Pronašli novčanik sa 2.000 evra u Somboru i vratili vlasniku, on ih za nagradu izveo na doručak

Na doručku ih je dodatno častio za poštenje

  • 19
Pronašli novčanik, Sombor

Foto: 025.rs

Miloš Drča i Nemanja Šobot, danas su, u Somboru, pronašli novčanik pun novca (ukupne vrednosti oko 2.000 evra) i vratili ga vlasniku. Sve se desilo jutros oko 8:30 sati, piše portal 025.rs.

- Na putu prema Kljajićevu, kod Lukoil pumpe, videli smo torbicu na putu. Uzeli smo je i pronašli vizit kartice pored novca. Bilo je dosta novca, a na osnovu kartica videli smo da se čovek bavi molerajem. Odmah smo ga pozvali i dogovorili da se nađemo, kako bi mu stvari i novac bili uredno vraćeni - rekao je jedan od pronalazača, Miloš Drča.

Vlasnik izgubljene torbice, Goran Lovrenčić, izrazio je veliku zahvalnost dvojici sugrađana, te ih poveo na doručak i pritom dodatno častio za ovaj izuzetno pošten postupak.

Video: Istraživali su napuštenu zgradu, pa pronašli pravo blago

(Telegraf.rs/025.rs)

Komentari

  • Vlada grobar

    Svaka cast momcima... Ja npr da sam nasao i vratio nikakvu nagradu ne bih trazio pogotovo ne novcanu. Osecam se lepse kad nekome pomognem. Mada da sam vlasnik novcanika sigurno bih ponudio odredjenu sumu novca kao znak zahvalnosti. Ali bitno je postenje momaka. Moramo da se drzimo i mislimo jedni drugima dobro da bi opstali.

  • 💬💬💬

    Pretrgo se. Jel dorucak bio u ceni srednje klase?

  • Bosiljka

    Bravo ljudi,ljudine...Jos ima dobrih i postenih ljudi.Lepo je procitati tako nesto u tom nasem Somboru.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima