≫ 

Novi Tesla: Đorđe ima 107 nagrada i priznanja, a među njima i zlatnu medalju sa naučne Olimpijade

Ovaj vrsni student je nagrađivani autor 11 istraživačkih radova, a proglašen je i za najboljeg mladog naučnika u svetu od strane Svetske organizacije za zaštitu intelektualne svojine

  • 7

Đorđe Ogrizović studira na Tehnološko-metalurškog fakultetu Univerziteta u Beogradu i navikao je na brojna odlikovanja i nagrade, a poslednja kojom može da se pohvali je zlatna medalja na Olimpijadi mladih naučnika iz oblasti zaštite životne sredine.

Ovaj vrsni student je nagrađivani autor 11 istraživačkih radova, nadaren umetnik čija su dela višestruko odlikovana na prestižnim likovnim konkursima.

Takođe je i nosilac nagrade Srpske akademije nauka i umetnosti za izvanredan uspeh na međunarodnim takmičenjima.

Njegov završni rad objavljen je u Zborniku najboljih maturskih radova Srbije.

Đorđe se ne libi da nesebično podeli svoje znanje sa vršnjacima. Mentor je naučnim timovima, koordinator nacionalnih projekata, član organizacionog komiteta na Internacionalnoj konferenciji mladih naučnika.

Vredan student radi i kao asistent na programu geonauka u Istraživačkoj stanici Petnica, a proglašen je i za najboljeg mladog naučnika u svetu od strane Svetske organizacije za zaštitu intelektualne svojine.

O kakvom kalibru je reč, najbolje govori podatak da je Ogrizović nosilac 107 republičkih, međunarodnih i svetskih nagrada i priznanja.

Video: Ovo su osobe zbog kojih Nobelova nagrada više nije najveća počast

(Telegraf.rs/Brainz TV)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svaka cast momce

    22. oktobar 2019 | 09:29

    E o ovakmima pisite,a ne o Bukvama,Kockarima,Djogajima.

  • Gazda

    22. oktobar 2019 | 09:36

    Bravo, o takvim ljudima pisite a ne o zadruzi i parovima ko je koga itd!

  • Meda

    22. oktobar 2019 | 10:05

    Bravo svaka cast!imamo mi pametnih ljudi samo sto na njih ne obracaju paznju jer takvi nisu podobni,traze se vise biznismeni...i naucnici zavrse negde daleko ili rade na nekoj tezgi prodaju krompir i kupus

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA