• 12

15 minuta pred nestanak, Časlav na Fejsbuku podelio tužnu pesmu i napisao kako se oseća

Nakon toga je autom otišao od kuće i od tad se nije javio

  • 12

Mladić Časlav Živojinović (24) iz sela Vranovo kod Smedereva, koji je nestao u utorak, 29. oktobra, oko 10 sati i 30 minuta, samo 15 minuta ranije na svom Fejsbuk profilu podelio je pesmu "Sky and Sand". Kao opis za pesmu i status napisao je da se oseća nepotpuno.

Prevod pesme koju je podelio samo 15 minuta pre nestanka glasi: živ sam samo kad sam s tobom i sve dok letimo ovaj svet nema kraj. Danju ćeš me naći pored sebe, trudići se da uradim sve kako treba i da ispravim stvari. Kada sve krene po zlu, samo ću ja biti kriv.

Nakon toga je autom otišao od kuće i od tad se nije javio. Bratu i ocu je samo javio rekao da ide do grada u banku. Nestanak je policiji prijavljen istog dana u popodnevnim časovima.

Časlav Živojinović

Poslednja podela na Fejsbuku/ Foto: Printskrin Facebook

Ono što, takođe, zabrinjava je poruka koju je poslao prijatelju.

- Čuvaj mi oca i brata, to je sve što mogu da kažem - glasila je poruka.

Nestanak je prijavio njegov stariji brat, nakon čega su preduzete sve neophodne mere za ovakve slučajeve, raspisana je centralna objava za nestalim licem i o tome obaveštene sve policijske uprave na teritoriji Srbije. Za sada nema novih saznanja niti informacija da je negde pronađen.

- Bilo je nekih dojava, da je viđen u Smederevu kod OŠ "Dimitrije Davidović", pa navodno u selu Mihajlovac, pa u Kovinu, ali se ispostavilo da nijedna od njih nije tačna. Prošlo je dva dana, a ne znamo ništa o njemu - navodi ovaj mladić.

Časlav živi sa ocem koji je bolestan i starijim bratom u Vranovu, a nakon razvoda, njegova majka odselila se u neko mesto u Banatu.

Video: Da li biste pristali da vas ovaj zvuk probudi u 3 ujutru kada je dete u Srbiji nestalo?

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Roditelj

    Mladima nedostaje samopouzdanja i vere da uvek postoji rešenje kakav god da je problem. Nadam se da će ovaj momak odabrati pravi put, jer on ima vremena i godina pred sobom da može sve popraviti i rešiti.

  • ttttt

    samo da se nadje ziv i zdrav!

  • Zorica

    Mislim da roditelji suvise malo vremena provode sa decom. Neki roditelji kazu"veliki je moze on sam,sta cu mu ja,nemam vremena itd. Jako grese,dete je za roditelja uvek dete i treba uvek da bude uz dete ma koliko godina imalo. Mnogi roditelji i ne znaju sta im rade deca,s kim se druze,da li imaju probleme. Mnoga deca su na prepustena sama sebi

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima