• 38

Nebojša Stefanović obišao policiju u Guči: Borićemo se još snažnije protiv narkotrafikinga

- Smanjenje broja izvršenih krivičnih dela je rezultat posvećenog rada policije - rekao je Stefanović

  • 38

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović izjavio je danas u Guči da od policije očekuje još  snažniju borbu protiv narkotrafikinga, što je jedan od prioriteta Ministarstva unutrašnjih poslova.

Stefanović, koji je obišao policijsku stanicu u ovom mestu i razgovarao sa načelnikom i policijskim službenicima o rezultatima i uslovima rada, istakao je da ta policijska stanica i ove godine beleži smanjenje broja počinjenih krivičnih dela.

Guča, Nebojša Stefanović

Foto: MUP

- Smanjenje broja izvršenih krivičnih dela je rezultat posvećenog rada policije - rekao je Stefanović i dodao da zapažene rezultate ostvaruju i pripadnici vatrogasno-spasilačkih jedinica, što je posebno vidljivo u Lučanima, koji su bili zahvaćeni poplavama.

Istakavši da su policajci i vatrogasci uvek uz svoj narod, Stefanović se zahvalio zaposlenima u policijskoj stanici na efikasnom i požrtvovanom radu i najavio da će ta stanica u narednim mesecima dobiti novo terensko vozilo, kao i da je u planu nabavka novog sistema video nadzora.

Prema njegovim rečima, taj video nadzor pomoći će povezivanje škola sa policijskom stanicom što će omogućiti da policajci brižljivije i bolje brinu o bezbednosti dece u školama i njihovoj neposrednoj blizini.

Guča, Nebojša Stefanović

Foto: MUP

Ministar je najavio da će u narednom periodu rad ove stanice biti pojačan i sa dodatnim brojem policajaca, što će omogućiti još bolju patrolnu delatnost policije u ovom kraju.

- Od načelnika Policijske uprave Čačak i Policijske stanice Lučani očekujem  da nastave sa aktivnostima koje će omogućiti još snažnije suzbijanje narkotrafikinga, što je jedan od prioriteta Ministarstva unutrašnjih poslova. U tim aktivnostima daćemo vam punu podršku u opremi, ljudstvu i svemu što je potrebno - poručio je Stefanović.

Tokom posete, potpredsednik Vlade Srbije razgovarao je i sa predsednikom opštine Milivojem Dolovićem i njegovim saradnicima o investicijama države u infrastrukturu, puteve i druge kapitalne investicije u ovoj opštini. Stefanović je razgovarao i sa građanima o tome šta država može da učini na daljem unapređenju kvaliteta njihovog života

(Telegraf.rs)

Komentari

  • majce

    Cilja je da se smanji stopa kriminala, Stefanovic ce uspetu u tome vrednom i odgovornom radu.

  • milance

    Samo neka se nastavi ovim tempom i radom .Borba mora da bude još snažnija.

  • Maja

    Treba voditi još jaču borbu protiv narkotrafikinga, zla koje je sve više maha uzelo.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima