• 10

Sećate li se malog Tadije koji je ostavljen u snegu? Mališan će dobiti novi dom i porodicu

Hraniteljska porodica u kojoj živi Tadija ima sedmoro dece, od kojih je troje na hraniteljstvu.

  • 10

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðordević obišao je malog Tadiju, za koga će u ponedeljak početi proces pronalaska usvojitelja.

Ministar je podsetio da je puka sreća bila to što je Tadija preživeo u snegu i uslovima u kojima je ostavljen odmah po rođenju i što nema nikakvih zdravstvenih posledica.

- Tadija je porastao ... Njegova sudbina potresla je celu Srbiju, pa i mene i sada sam srećan što je dobro. Verujem da će nakon usvojenja, njegovo odrastanje biti bezbrižno i srećno - rekao je Ðordević, saopštilo je resorno ministarstvo.

Hraniteljska porodica u kojoj živi Tadija ima sedmoro dece, od kojih je troje na hraniteljstvu.

- Ova porodica je dobar primer kako treba da se postupa sa decom. Zadovoljni smo načinom na koji brinu o njima i verujem da će se ta pažnja nastaviti i u budućnosti - rekao je Ðorđević.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Neda

    Ne bih da zvučim maliciozno, ali zar ovo dete nije moglo da bude prihvaćeno u nekoj porodici sa manje dece, gde će mu biti posvećena apsolutna pažnja? Na primeru iz okoline sam, nažalost, mogla da primetim da ponekad ljudi na hraniteljstvo gledaju kao na biznis, a ne kao na human gest. Puno sreće želim ovom mališi i nadam se da će imati srećno i bezbrižno detinjstvo.

  • lemi

    raznezila me slika....

  • To je ono

    Majko, rodi me srećnog i baci me na put

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima