• 13

Princ Filip Karađorđević se oglasio na godišnjicu smrti patrijarha Pavla: "Ispunio sam jedan zavet"

- Poslednju put sam ga video u bolnici na VMA, 10. oktobra 2009. godine - napisao je princ na Fejsbuku

  • 13

Princ Filip Karađorđević se se suprugom Danicom nedavno pridružio društvenoj mreži "Fejsbuk" na kojoj svakodnevno sa svojim pratiocima razmenjuju razne poruke. Tako je mladi Karađorđević juče, na desetogodišnjicu od smrti Patrijarha Pavla, sa svojim pratiocima podelio svoje sećanje na njihov poslednji susret.

On je istakao da mu je Patrijarh Pavle tom prilikom uputio nekoliko zaveta, i da je jedan od tih zaveta ispunio:

- Poslednju put sam ga video u bolnici na VMA, 10. oktobra 2009. godine. Nikada neću zaboraviti taj poslednji susret sa njim. Žao mi je što taj susret nije ovekovečen i fotografijom, ali pouku i savet koji mi je tada dao nosim duboko u srcu i u glavi. Između ostalog, govorio je da se potrudimo da se naši potomci rađaju u Srbiji. I moj Stefan je rođen u Beogradu. Jedan zavet je ispunjen. Idemo dalje. Moli se za nas, Sveti Patrijarše Pavle - napisao je Princ Filip na svojoj FB stranici.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Alo

    PRINC pa Nije to ovo film ???

  • Nenad

    U Srbiji, niti u Jugoslaviji, nikada nisu postojali prinčevi, već kraljevići i kneževi (u zavisnosti od toga da li su naslednici ili ne) Isto tako, nikda nije postojala titula "prestolonaslesnik". Budući da današnji Karađorđevići nisu bili u stanju ni to da ispoštuju, ne znam čemu monarhisti mogu da se nadaju...Za monarhiju jesam, ali za ove karikature sa nepostojećim titulama - nisam

  • sergej

    Dobro ti si princ(ni sam neznam cega)Ali ja sam KRALJ(ni sam neznam cega)

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima