Muškarac koji je pretio smrću Igoru Juriću i njegovoj porodici radi sa decom koja boluju od autizma

M. M. (31) je uhapšen prošlog meseca

  • 6
Igor Jurić, RTS, pedofilija Foto: Printskrin RTS

Beograđanin M. M. (31) koji je putem Fejsbuka slao Igoru Juriću i njegovoj ćerki Saški uznemirujuće poruke i pretio smrću, zapravo je osoba koja radi sa bolesnom decom, naveo je Jurić na svom Tviter nalogu.

On je, naime, u utorak bio na saslušanju kod tužioca VTK sa pravnim zastupnikom fondacije Majom Atanasković i tom prilikom su od advokata optuženog saznali o kome je reč.

- Sa pravnim zastupnikom fondacije Majom Atanasković bio sam na saslušanju kod tužioca za VTK. Saznajemo od advokata optuženog da čovek koji je pretio smrću mojoj porodici i meni radi sa decom koja boluju od autizma i drugih bolesti. Toliko - napisao je Jurić.

Podsetimo, M. M je uhapšen 24. oktobra zbog sumnje da je preko Fejsbuka uputio jezive pretnje smrću Saški Jurić, ćerki Igora Jurića i rođenoj sestri Tijane Jurić (16), koju je pre pet godina brutalno ubio mesar Dragan Đurić (34).

Osim Saški, osumnjičeni je pretio i samom Igoru Juriću, predsedniku Fondacije "Tijana Jurić".

Kako su oktobra pisali mediji, M. M. je na Fejsbuku koristio lažni profil na ime Igor Đurić. Sestri ubijene Tijane poslao je zastrašujuću poruku: "Ubiću te, Saška, kao što sam ti zadavio sestru ku*vetinu", dok je njenom ocu napisao: "Drago mi je što sam ti ubio ćerku, tu prokletu ku*vicu, celog života ćeš patiti za njom dok sam ja u zatvoru".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MZ

    20. novembar 2019 | 15:15

    Toliko ima bolesnih ljudi u Srbiji da to nije normalno

  • MARINA

    20. novembar 2019 | 14:09

    BOZE,BOZE,koliko li je ovakvih bolesnih umova i to u radu sa decom,STRASNO ! Ovog u zatvor a ostali na psihijatriske preglede.

  • Sajla

    20. novembar 2019 | 16:19

    On nije za slobodu. Težak je to bolesnik. Doživotno lečenje u ustanovi zatvorenog tipa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA