• 77

Vozač autobus vozi laktom kroz Vojvodinu, dok u istoj ruci drži telefon i razgovara. Putnici snimali

Trajanje razgovora vozača sa nekim sa druge strane žice trajalo je oko pola minuta. On nijednog trenutka nije ni smanjio brzinu

  • 77

Redakciji "Telegraf.rs" javio se čitalac poslavši snimak vozača autobusa, navodno firme "Severtrans", koji tokom vožnje koristi mobilni telefon.

Zabrinuti putnik rekao nam je da je video nastao 19. novembra, rano ujutru, na liniji Dortmund-Beograd. Neposredno nakon prelaska graničnog prelaza Horgoš, na putu od Sombora ka Novom Sadu, vozač je uzeo mobilni i počeo da ga koristi.

Na snimku se jasno vidi kako šofer telefonira, sve vreme vozeći i držeći samo jednim laktom volan. 

Trajanje razgovora vozača sa nekim sa druge strane žice trajalo je oko pola minuta. On čak nije ni smanjio brzinu. 

- Ovakvi vozači koji neprekidno razgovaraju mobilnim i pišu poruke dovode u pitanje veliki broj života i izazivaju teške saobraćajne nesreće - kaže naš čitalac.

"Severtrans" bez komentara

Telegraf je dva dana pokušavao da stupi u kontakt sa firmom "Severtrans". Međutim, niko ni posle poruka i poziva, nije želeo da nam odgovori na pitanja u vezi sa incidentom koji se dogodio navodno u njihovom autobusu.

Snimak iz autobusa pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Milojko

    Na prvi pogled se vidi da je Severtrans! Tacno se prepoznaje deo auto-puta u okolini Sombora,odmah tu posle Horgosa!

  • Pravnik

    Krajnje bahato i nesavesno oglusivanje o zakon. Toliko ljudi bez posla neka se zaposle koji hoce da rade i postuju Zakon. Ovakve momentalni otkaz i plus kazna pa ce imati vremena u zatvoru da telefonira.

  • Nevena

    Putujem iz Bg. za Sombor, privatni prevoznik. Znači vozač je od BAS-a do autobusne stanice u Srbobranu neprekidno pričao telefonom. U Srbobranu pravi pauzu 15 minuta i isključuje telefon. Posle pauze ponovo kreće vožnja i priča. Iii šta reći???

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima