Vozač autobus vozi laktom kroz Vojvodinu, dok u istoj ruci drži telefon i razgovara. Putnici snimali

Trajanje razgovora vozača sa nekim sa druge strane žice trajalo je oko pola minuta. On nijednog trenutka nije ni smanjio brzinu

  • 77

Redakciji "Telegraf.rs" javio se čitalac poslavši snimak vozača autobusa, navodno firme "Severtrans", koji tokom vožnje koristi mobilni telefon.

Zabrinuti putnik rekao nam je da je video nastao 19. novembra, rano ujutru, na liniji Dortmund-Beograd. Neposredno nakon prelaska graničnog prelaza Horgoš, na putu od Sombora ka Novom Sadu, vozač je uzeo mobilni i počeo da ga koristi.

Na snimku se jasno vidi kako šofer telefonira, sve vreme vozeći i držeći samo jednim laktom volan. 

Trajanje razgovora vozača sa nekim sa druge strane žice trajalo je oko pola minuta. On čak nije ni smanjio brzinu. 

- Ovakvi vozači koji neprekidno razgovaraju mobilnim i pišu poruke dovode u pitanje veliki broj života i izazivaju teške saobraćajne nesreće - kaže naš čitalac.

"Severtrans" bez komentara

Telegraf je dva dana pokušavao da stupi u kontakt sa firmom "Severtrans". Međutim, niko ni posle poruka i poziva, nije želeo da nam odgovori na pitanja u vezi sa incidentom koji se dogodio navodno u njihovom autobusu.

Snimak iz autobusa pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    26. novembar 2019 | 23:35

    A da li si razmislio da mu je to hitan poziv????Covek nije pricao 3 sata telefonom nego 30-ak sekundi! I u tekstu stoji da je poziv trajao oko pola minuta i da je poziv upucen odmah posle granice.Mozda covek ima trudnu zenu ili nekog bolesnog u kuci ili je jednostavno hteo da javi da je usao u zemlju..Ali to tebe ne zanima bitno je da si izvadio telefon da ga snimis kako razgovara, ti nikada nisi koristio mobilni u toku voznje i nikada nisi napravio ni jedan saobracajni prekrsaj???Razumeo bih ovaj snimak da je vozac bio u gradskoj guzvi i da telefon ne ispusta iz ruke...ali ovako stvarno ne razumem,na auto putu sa tempomatom zbog jednog razgovora od 30sekundi odmah se nadju specijalci koji se "drze zakona ko pijani plota" da dele pravdu i da nekome smeste otkaz,suspenziju ili kaznu...Kakav smo narod to je strasno,sebe ne gledamo a druge bi da osudimo.Jos i ovo malo vozaca kad pobegne vozicemo se biciklama i trotinetima...

  • Fikso

    26. novembar 2019 | 23:26

    Sta dramite svi ukljucujuci i snimatelja ovog videa,od Dortmunda do nase granice ima da se navozas i sad ovaj Kusturica snimio vozaca pola minuta kako razgovara,presao covek granicu pa se javio svojoj zeni,sta je sa ostalih milion minuta od Dortmunda do Srbije? Kusturica se izmorio na granici pa tako isfrustriran ajde malo da snima,daj bre

  • Stena

    26. novembar 2019 | 21:57

    Ove jajare sto snimaju treba izbaciti na sred auto puta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA