• 48

Emilija (17) još nije pronađena? U toku je intenzivna potraga, telefon lociran, roditelji su očajni

- Nisu je pronašli, to je laž. Njen telefon je samo lociran preko granice - kratko su nam uspaničeno rekli roditelji

  • 48

Vest da je Emilija Ema Fejzić (17) iz Surdulice pronađena obradovala je Srbiju, međutim, te informacije nisu u potpunosti istinite. Kako su njeni roditelji za "Telegraf.rs" rekli, njihova kćerka još nije nađena.

- Nisu je pronašli, to je laž. Njen telefon je samo lociran preko granice - kratko i uspaničeno rekli su roditelji za Telegraf.

"Telegraf.rs" kontaktirao je s policijom u Vranju, pod čijom je ingerencijom Surdulica, kako bismo proverili ove navode očajnih roditelja.

- Policija u Vranju preduzima intenzivne mere na njenom pronalasku, sve naše raspoložive mere se koriste. Mi se nadamo da će se sve završiti kako treba - rečeno je iz PU Vranje za Telegraf.

Emilija Fejzić. Surdulica, nestala

Foto: Rominfomedia

Ovim navodima je potvrđeno da devojčica još nije pronađena.

Da podsetimo, Emilijin nestanak prijavljen je 26. novembra kada je krenula ujutru u školu, ali do odredišta nije stigla.

Nakon nekoliko sati, mediji su prenosili da je ona, navodno pobegla sa momkom u Nemačku. Kao i da se, prema pisanjima medija, SMS porukama javila roditeljima i rođacima. Oni su otpočetka sumnjali u autentičnost tih poruka, jer kako su rekli "to nije njen stil pisanja”.

Prema jučerašnjim navodima, Emilija je sa još jednom osobom u 17.10 automobilom BMW prešla granični prelaz Horgoš prema Mađarskoj.

Prema istom izvoru, ona se navodno udala za mladića rodom iz Ćuprije, sa kojim je i bila u automobilu prilikom prelaska državne granice.

Međutim, ni porodica ni policija još nemaju dokaze o njenom navodnom bekstvu i udaji.

Video: Amber alert sistem - pomoć u pronalaženju nestale dece

(S. Čenad)

Komentari

  • Snesko Snesko

    E deco,deco, zasto sekirate roditelje?

  • 🦃

    Šta je ovo ako imaš BMW dobar si za brak a ko nemaš onda ću da te izbegavam

  • 🐴

    Dobar dan rođaci

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima