≫ 

Vlasnik iz Kragujevca video lopova u svom autu: Ostavio sam ključ na 2 minuta, mislio sam da me zeza

Mladić M. M. ukrao je u ponedeljak usred bela dana vozilo koje je ubrzo vraćeno vlasniku

  • 27

M. M. (21) ukrao je automobil marke "citroen" u ponedeljak u centru Kragujevca, usred bela dana. Mladić je uhapšen, a vozilo je ubrzo vraćeno vlasniku koji i posle nekoliko dana od pljačke ne može da poveruje šta mu se dogodilo.

On za portal Telegraf.rs priča kako je auto parkirao ispred svog lokala u kojem radi njegova supruga. Kako objašnjava, izašao je na samo dva, tri minuta kako bi odneo do objekta robu.

- Pošto se nisam zadržavao, ostavio sam ključ u bravi. Godinama tu parkiram, ko je mogao da pretpostavi da će tako nešto da se desi. Samo sam u jednom trenutku video muškarca u svom automobilu - priča vlasnik "citroena" za Telegraf.

On dodaje da je iste sekunde potrčao za vozilom, ali nije smeo burnije da reaguje jer je u blizini autobuska stanica.

- Ko zna šta bi mogao da napravi. Najpre sam mislio da me neko zeza - kaže naš sagovornik.

Kradja automobila Mladić stoji pored automobila koji je ukrao posle nekoliko sekundi, Printskrin: CCTV

Priča i da nikada u životu nije ranije video pljačkaša.

- Rođen je navodno u Kladovu, ali je došao u Kragujevac kod svog druga koji tu studira. Inače je završio srednju školu u Engleskoj. Imao je povratnu kartu, trebalo je juče da se vrati kući - objašnjava vlasnik koji se zahvaljuje policiji na brzom reagovanju.

Podsetimo, mladić se tim vozilom poslužio da se odveze do jedne pekare, koju je pokušao da opljačka preteći radnici nožem.

Kradja automobila Printskrin: CCTV

Kragujevačka policija saopštila je da je uhapsila M. M. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i razbojništvo u pokušaju.

Krađu sivog "citroena" zabeležile su i okolne kamere. Na snimku (koji se nalazi na početku teksta) vidi se kako mladić, na početku ulice Lole Ribara, stoji pored sivog automobila i okleva nekoliko sekundi, gledajući oko sebe levo-desno.

Posle nekoliko trenutaka, muškarac ulazi u automobil i ubrzo posle toga pali vozilo. Nakon što je auto krenuo, za njim je, kako se vidi na snimku, potrčao muškarac, za kog se ispostavilo da je vlasnik ukradenog automobila.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ovo je komedija...

    28. novembar 2019 | 11:53

    Prvi put mu se ugasi,drugi pokusaj kralj ne spusti rucnu 🤭...ne zna se ko je veci retard,on ili ovaj sta je ostavio kljuceve 🙈 ...

  • Cozi

    28. novembar 2019 | 12:05

    Čovek godinama parkira na setalistu!!!

  • Iz ličnog iskustva

    28. novembar 2019 | 12:12

    Ne spada ovo delo u kradju vozila. Auto koji nije zaključan a još plus ostavljen kljuc u bravi, spada pod pozajmicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA