≫ 

Dečak napravio umrlicu psu Džekiju: "Hoće li otrovati i Srećka bez kog moj autistični sin ne može?"

Kako smo saznali iz umrlice, pas je uginuo u ponedeljak, 25. novembra tako što je u dvorište u kom je boravio neko bacio otrov

  • 7
umrlica, pas, Veliko Gradište Foto: Facebook

Slučajevi trovanja i usmrćivanja pasa u Velikom Gradištu se nastavljaju. Jedan od pasa koji je tragično završio svoj život bio je i ljubimac dece. A dečak koji ga je voleo napravio mu je i umrlicu, koju je počeo sa "naš dragi i nikad prežaljeni" i završio sa spiskom ožalošćenih.

Kako smo saznali iz umrlice, pas je uginuo u ponedeljak, 25. novembra tako što je u dvorište u kom je boravio neko bacio otrov. Pas je imao sedam godina, a otrovali su ga "bezobrazni ljudi". Sahrana voljenog ljubimca održana je sutradan.

Jedna zabrinuta mama podelila je sa svojim prijateljima ovu vest, pitajući se da li je možda sledeći na redu Srećko, pas njenog sina koji boluje od autizma i bez koga dete, prema njenim rečima, više ne ume?

Ona se zapitala da li dete treba da provede školski veliki odmor praveći umrlicu za ljubimca i postavila pitanje da li dete treba da se suoči sa smrću na ovaj način?

umrlica, pas, Veliko Gradište Foto: Facebook

Podsetimo, krajem oktobra usred dana upucan je jedan pas, nekada vlasnički, koji je završio na ulici. Psu se metak rasprsnuo u utrobi, pa mu nije bilo spasa.

Video: Svinjskim mesom truju pse po Lazarevcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zenzo

    29. novembar 2019 | 07:51

    Ljudi, držite svoje pse pod nadzirom i ni jedan neće biti otrovan. Kako ima djece koja vole pse, tako ima i djece koja imaju fobije i strahove od pasa...

  • Marko cg primorje

    29. novembar 2019 | 08:47

    Psu nije mjesto na ulici ..psu je mjesto u dobro ogradjenom dvoristu obezbedjenom..i na povocu uz obaveznu korpu za vece pse postoji precizan zakon i pas ne smije uznemiravati svojim lavezom komsije u nocni satima uskracujuci san..i vjerujte nijedan al nijedan pas nece biti otrovan jednostavno je

  • Rastko

    29. novembar 2019 | 09:34

    Mog niko od trovaca nije uspeo da otruje jer znaju kako bi prosli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA