≫ 

Sva bol i žrtva majke staju u ovu sliku: Despot spava u Tiršovoj, mama leži na "krevetu" pored njega

 ≫ 

Jednogodišnji Despot preveremeno je rođena beba i dijagnostikovana mu je epilepsija

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sanja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sladjana

    03. decembar 2019 | 20:22

    Ta mlada zenica koja lezi u Tirsovoj bolnici na inprovizovanom krevetu od dve stolice i garderobe koji je sama napravila da bi mogla bar jednu noc na minut da sklopi oci i odmori svoju napacenu dusu je moja cerka i zove se Dejana...ta ista zenica tj moja cerka je i sama bolesna od svoje 14 godine se bori sa kronovom bolescu dosad je i sama imala bezbroj operacija i trebala bi uskoro da ide jos na jednu ali ona ne zeli dokle god joj se dete bori za zivot zeli da bude uz njega nezeli ni sekunde da ga ostavi mogu sa sigurnoscu da kazem da je veliki borac i pozrtvovana majka svoja dva decaka...istina je da spava na stolicama kao sto i vidite ali ni jednog trenutka se nije pozalila sto je to tako samo da bi bila sa svojim sinom dok se dete bori za sopstveni zivot cak sto vise svesna je da doktori i svo medicinsko osoblje koliko god ih ima nisu krivi za to sto je bolnica prepuna bolesnih deca i sto nemaju dovoljno mesta i adekvatnu opremu nazalost...za to treba kriviti drzavu zato sto bi trebalo prvo obezbediti svim bolnicama potrebna sredstva i celokupnu opremu jer mislim da je to prece nego graditi nekakve glupe fontane ili pak mostove....most moze da se srusi i popravi ali ako bilo cije dete umre nedaj Boze to vise nemoze da se vrati...

  • Kasper

    01. decembar 2019 | 21:10

    Dokle je stigla izgradnja Tiršove 2 šta se čeka ?

  • Sanja

    01. decembar 2019 | 21:07

    Kad mi pomenu Tirsovu i Institut, ubila bih nekog. Spavas na stolicama pored deteta, nema ni ni dete, ni ti kupatilo za higijenu kako valja, jedete splačine ružno servirane, nema posteljine ni jastuka, ako dodjes hitno nemaju ni papuče ni peškir za to dete, nikad te ništa ne obaveštava medicinsko osoblje, a i sve bi izdržao ali ni lečenje im nije najefikasnije, jer nemju uslove da prate svetske trendove u medicini pa zavrsis sakupljajuci sms novac da izlečiš dete.A da ne pričam o prepunim hodnicima, gde nema gde da se sedne, a detetu zlo i uvek nešto čekaš i čekaš tako da te dodatno izlude pored brige, itd itd. Min. zdravlja i vlast treba da postane svesna, da su nam deca najvažnija i uslovi za njihovo adekvatno lečenje i hitno trazi zidanje nove velike i čiste i dobro opremljene bolnice i urgentnog centra za decu sa modernim smeštajem i salama da mogu strani hirurzi da dolaze u njih, jer to je jeftinije nego slanje dece napolje i da svaki dan obilazi po jednu deciju bolnicu.To im je zadatak koje mu mi majke nalažemo, a ne stadioni, i ostale ne elementarne stvari.Hvala onome ko ovo jednom bude uradio! I molim bez popravki ovih postojecih jazbina od decijih bolnica, vec nove sa svim uslovima za decu i majke.Hvala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA