• 25

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za ponedeljak, 2. decembar 2019. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 25

Na Jahorini, koja je sponzor prelistavanja, spremna je nova gondola, a uskoro sledi i otvaranje sezone sa popustima na karte. 

Dnevne novine u Srbiji za ponedeljak, 2. decembar 2019. godine, na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče.

Informer

Informer

Foto: Promo

Večernje novosti

Večernje novosti

Foto: Promo

Blic

Blic

Foto: Promo

Srpski telegraf

Foto: Promo

Kurir

Kurir

Foto: Promo

Alo!

Alo

Foto: Promo

Politika

Politika

Foto: Promo

Danas

Danas

Foto: Promo

24 sata

24 sata

Foto: Promo

Sportski žurnal

Sportski žurnal

Foto: Promo

Scandal

Skandal

Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Komentari

  • NS

    Predsednik sindikata se zali da ne mogu nista protiv poslodavaca koji ne uplacuju doprinise za zdravstveno osigura nje ,a kazu kako je Privredna komora predlozila izmenu Zakona o radu.Ima sindikat resenje. Pozvati sve radnike na strajk pa poslodavci neka sami rade, a preddednika Komore pod hitno smenuti pa neka ide da radi u privredu da vidi kako je. Lako je na drzavnim jaslama.

  • NS

    Bas sada gledam na tv predstavnike Unije sindikata Srbije. Kakva unija kakvi sindikati. Gospoda gore sede i primaju velike plate. Bio je moj muz na specijalizaciji u Nemackoj i video sta su sindikati. Ovo kod nas su dzabalebarosi. Svi radnici treba da prestanu da placaju sindikat. Oni su i onako obespravljeni, pa neka bar ne dozvole da se od njihovih plata placaju , takozvani, njihovi predstavnici, koji za njih nisu iradili niti rade nista.

  • NS

    Citam u stampi da se donosi novi zakon o radu koji ce radnicima, koji su i ovako slabo placeni, jos vise stegnuti omcu oko vrata. Ima i onih koji ni ne rade, a dobijaju dobru platu jer su oni politicari, predsednici komisija koji prave pauze od sat ipo, naravno, oni su drzavni sluzbenici. Sve manje ce ovde biti radnika jer ce otici tamo gde im ne stezu omcu oko vrata i posteno ih placaju, a da ne kazem gde ce rasti i raditi njihova deca. Nekada se u ovoj zemlji brinulo o ljudskim pravima, a sada se trude da budu sto vise obespravljeni.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima