Vukovaca na sve strane po školama, a đaci nam nepismeni: Šarčević očekuje da će biti bolje 2024.

Deca iz Srbije su lošije plasirana od dece iz Hrvatske, Slovenije

Komentari

 • Mirko

  Ministre, nije veliko cudo sto su djaci funkcionalno nepismeni, kad su im profesori bukvalno nepismeni. A odavno postoji jedna izreka - najgore je nenaucen da postane ucitelj drugima.

 • Nikola

  Stalno nesto eksperimentišu sa našom decom. To tako olako svataju i tako olako donose zakljucke i neka rešenja, pravila, pa ako funkcioniše dobro (što se nije do sad desilo) ako ne nema veze nikom ništa. Probaju opet nešto drugo i tako u nedogled. A nemaju ni ono naj osnovnije a to je jedinstveni SRPSKI udžbenici. Ima gomila slovenačkih i hrvatskih. Nema nikakve kontrole i totalni javašluk, nerad i korupcija po školama. Krenite o datle gospodo!

  • Mirko

   @Nikola

   Da li ti covece vidis koliko si nepismen? Ali i pored toga zelis da delis savete.

 • DRagutin

  2024? Lud čovek... Pa mi kao da smo Gavrani i živimo po 150-200 godina pa se frljamo sa tim godinama... Da li u Srbiji može barem jedan sistem da funkcioniše? Barem jedan??? To što sejemo to ćemo i obrati!

 • Zar nije tako?

  A i kako će biti uspešniji kad su za većinu uzor rijaliti zvezde. Mladi žele sve i odmah. Pogledajte splavove i slična mesta okupljanja pa ćete videti šta su prioriteti.

  • СУ

   @Zar nije tako?

   Захвалите учитељима,наставницима,професорима! Објавите колико се креда и сунђера потроши за школску годину? Молио бих уназад 35 година биланс.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima