≫ 

Jutro suvo, hladno i maglovito: Tokom dana razvedravanje, maksimalna temperatura do 14 stepeni

Najniža temperatura kretaće se od -3 do 4 stepena, a najviša od 7 do 14 stepeni

  • 1

U Srbiji će danas ujutro i pre podne biti umereno do potpuno oblačno, uglavnom suvo i mestimično maglovito vreme, dok se sredinom dana očekuje delimično razvedravanje.

Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se od -3 do 4 stepena, a najviša od 7 do 14 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

U Beogradu će ujutru i pre podne biti umereno do potpuno oblačno i u pojedinim delovima grada maglovito. Posle podne će biti pretežno sunčano vreme. Vetar će biti slab, jugoistočni. Najniža temperatura iznosiće oko 4 stepena, na periferiji oko 0, a najviša oko 10 stepeni.

RHMZ, vremenska prognoza Tokom dana se očekuje razvedravanje, Foto: Printskrin/RHMZ

U ponedeljak se, kako predviđaju meteorolozi, posle mestimično maglovitog jutra i prepodneva, u toku dana u većem delu zemlje očekuje pretežno sunčano i toplije vreme.

Oblačnost s kišom posle podne zahvatiće najpre sever Vojvodine. Uveče i u toku noći će se proširiti na ostatak Vojvodine, zapadnu i jugozapadnu Srbiju, a u utorak i na ostale krajeve, kada će, uz pad temperature, u planinskim predelima kiša preći u sneg.

U sredu se očekuje prestanak padavina. Od četvrtka česta naoblačenja, u nižim predelima sa kišom, na planinama sa snegom. U večernjim, noćnim i jutarnjim satima pojava susnežice će biti moguća i u nižim predelima.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hulk

    8. decembar 2019 | 09:44

    Uzmeš 350.000 i posle laganica vraćaš u 12 rata po 35.000 mesečno. Povoljno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA