Kako do godinu dana besplatne kupovine

Da li ste i vi isprobali sreću u 2019. godini

  • 0
Super Vero nagradna igra Foto: Super Vero

Nebojša Popović došao je u Super Vero da kupi tortu za sinovljev rođendan. Iako nije verovao u nagradne igre, na nagovor kasirke, popunio je kupon za učešće u njoj. Kada je par nedelja kasnije primio telefonski poziv u kome ga obaveštavaju da je u nagradnoj igri „Bezbedni uz Super Vero“ dobio Toyotu Yaris, bio je siguran da je to samo šala njegovih kolega. Tek pošto je preuzeo ključeve, uverio se da je zaista postao vlasnik novog automobila.

Dan sinovljevog rođendana doneo je mnogo radosti porodici Popović. Nebojša sada veruje u nagradne igre pa će pretprazničnu kupovinu obaviti upravo u Super Veru, pošto je u toku nova nagradna igra s glavnom nagradom: godinu dana besplatne kupovine u iznosu od 240.000 dinara.

Super Vero nagradna igra Nebojša Popović sa sinom |Foto: Super Vero

Da li ste i vi isprobali sreću u 2019. godini? Još uvek nije kasno. Aktuelna Super Vero nagradna igra „Godinu dana besplatne kupovine“ traje do nedelje, 29. decembra. Super Vero je pripremio šest glavnih nagrada (za svaki objekat po jednu), dok će utešne nagrade – vaučere vrednosti 20.000 dinara dobiti još tridest učesnika nagradne igre. Taman za oporavak od troškova u decembru.

Iskoristite poslednji vikend u ovoj godini i svoju pretprazničnu nabavku obavite upravo u Super Veru. Kupovinom promotivnih proizvoda u vrednosti od 500 dinara ulazite u konkurenciju za jednu od 36 sjajnih nagrada.

Izvlačenje srećnih dobitnika održaće se  30. decembra u Super Veru na Novom Beogradu.  Detaljnije informacije pronađite na sajtu Super Vera, kao i u svim maloprodajnim objektima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA