≫ 

"Da Bog da da i tebi otmu dete": Otac dve ćerke iz Leskovca dobio jezivu poruku u novogodišnjoj noći

Slučaj je prijavljen policiji

  • 28
Monika Karimanović, Ninoslav Jovanović Foto: Facebook, MUP Srbije

Marjan Barjamović iz Leskovca dobio je jezivu i uznemirujuću poruku u novogodišnjoj noći preko Fejsbuka od žene za koju tvrdi da je ne poznaje, a ceo slučaj je prijavio policiji.

Poruku je dobio od osobe sa profila za koji još uvek nije utvrđeno da li je pravi ili lažan. Ta osoba mu je poželela da mu u ovoj godini otmu dete, piše Jugmedia.

- Da bog da da i tebi otmu dete. To ti želim za Novu godinu - pisalo je u poruci koju je poslala osoba koja na Fejsbuku ima profil kao Snežana Popović.

Marjan je poruku skrinšotovao i obajavio na svom profilu, a ispod fotografije napisao:

- Sve dok se ovaj slučaj ne reši ja svoje dete ne puštam u školu, iznenadna poruka za novu godinu, nepoznata žena, molim sve moje prijatelje da dele ovo.

Marjan kaže da ne zna o kojoj osobi je reč, niti da se sa bilo kim zamerio da bi mogao da mu uputi poruku ovako jezive sadržine.

- Ja imam dve kćeri i jednog sina i moram da vam priznam da sam jako uplašen. Još uvek ne znam da li je ovo lažni profil ili ne, sa kojeg mi je poslata poruka. Ako je neko i pokušao da se našali, verujte, tako se ne šali sa ljudima. Od kada sam dobio poruku, ja i žena ne spavamo. Najstarija ćerka mi ima 11 godina i ona već sve razume. Dete je uplašeno - kaže za Jugmediu Barjamović.

Ninoslav jovanović, Malčanski berberin Foto: Facebook/Ninoslav Jovanović

Građani Srbije, su još uznemireni poslednjim slučajem koji se desio 20. decembra prošle godine, kada je oteta devojčica Monika Karimanović (12) iz Suvog Dola kod Niša. Nju je kidnapovao Ninoslav Jovanović (46), poznat kao Malčanski berberin, na putu, od kuće do škole. U potragu za devojčimom bila je uključena policija, vojska, BIA, građani, i na svu sreću devojčica je posle deset dana pronađena.

Za otmičarem se i dalje traga.

Video: Ko je Malčanski berberin čija su zlodela strah Timočke krajine?

(Telegraf.rs / Jugmedia)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pakistanac

    3. januar 2020 | 11:46

    Niste na fejsbuku kao ja i nemate problema.

  • Rastko

    3. januar 2020 | 16:47

    Sve je manje normalnih.

  • policijooooo

    3. januar 2020 | 10:58

    Da li ovaj skot sto otima decu ima svoju decu ?? Bas me interesuje , Niko o tome ne govori , jedino se zna da je bio u braku !! Neka neko kaze ako zna .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA