• 38

Javio se Leskovčanin kome je žena poželela da mu otmu dete kao što su Moniku: Otkrio je moguć motiv

Verovatno je jeziva čestitka bila namenjena nekom drugom

  • 38

Leskovčanin Marjan Barjamović, koji je u novogodišnjoj noći dobio na Fejsbuku poruku od izvesne S.P. u kojoj mu je poželela da i njemu otmu dete, kaže za Telegraf.rs da ženu koja je to uradila ne poznaje, da ona zaista postoji odnosno da se ne radi o lažnom profilu, i pretpostavlja da je po sredi greška. 

Barjamović kaže da žena koja mu je uputila poruku sadržine: "Da bog da da i tebi otmu dete. To ti želim u Novoj godini", radi kao stomatolog u Nišu.

Na pitanje zašto bi mu uputila takvu poruku, kaže da ne postoji nijedan razlog za to, osim da je možda poruka bila namenjena nekom drugom.

- Žena zaista postoji. Ne krije se niko iza lažnog profila. Moja kuma se dopisivala sa njom. Rekla je da mi je poslala poruku jer sam pružao podršku Malčanskom berberinu koji je oteo malu Moniku, što nije istina  - priča Barjamović za naš portal.

On naglašava da je, baš suprotno, na Fejsbuku podelio komentar čoveka koji je pružio podršku Ninoslavu Jovanoviću, poznatom kao Malčanski berberin, i to javno osudio.

- Taj čovek je napisao: "Samo napred Malčanski berberin, šišaj sve". Ja sam to iskopirao, stavio na svoj Fejsbuk profil i napisao:" Podelimo svi, ovo je još jedan pedofil ili je njegov lažni profil koji podržava Ninoslava mostruma". To sam postavio 28. decembra. Nikad ne bih podržao berberina. Pa ja sam Rom. Imam dve ćerke od kojih jedna ima 11 godina, a Monika ima 12. Romi bi me razapeli. I bez toga. Tako nešto mi ne bi nikad palo na pamet da pomislim, a kamoli napišem. Noćima nisam spavao zbog Monike - kaže on.

Leskovcanin Marjan Barjamovic

Foto: Facebook

Barjamović je danas prijavio sve policji.

Njega i njegovu suprugu poruka koju je dobio za Novu godinu veoma je uznemirila, s obzirom na otmicu male Monike 20. decembra, i činjenicu da je Ninoslav Jovanović, koji ju je oteo, još na slobodi.

Monika je, da podsetimo, u međuvremenu pronađena, i ona se nalazi u Kliničkom centru Niš gde se oporavlja.

(LJ. R.)

Komentari

  • Сека

    Чуј стоматолог, па људи моји зар академски образована особа може такве поруке да пише,гдје јој је диплома, гдје јој је памет, фуј грозно...

  • Biljka

    Nit je normalna ta zena koja ti salje sve ovo, niti si normalan ti kafa prihvatas takva dopisivanja prijateljstva, a niti je znas niti poznajes. Zbog takvih " prijateljstava ' mnoge devojke i mnogi nestaju i zavrse ko zna gde. Apsolutno sam protiv tako necega. Konstantno nam se i preko vibera namecu kojekakvi nazovimo prijatelji i meni ne pada napamet da se sa njima dopisujem ili upiznajem jer svoje prijatelje imam.

  • Dija

    Zauzeo pozu ko za Naslovnicu! Eto mu radosti slika njegova..Romska posla

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima