Javio se Leskovčanin kome je žena poželela da mu otmu dete kao što su Moniku: Otkrio je moguć motiv

Verovatno je jeziva čestitka bila namenjena nekom drugom

  • 38
Leskovcanin, Preteca porkuka Foto: Facebook

Leskovčanin Marjan Barjamović, koji je u novogodišnjoj noći dobio na Fejsbuku poruku od izvesne S.P. u kojoj mu je poželela da i njemu otmu dete, kaže za Telegraf.rs da ženu koja je to uradila ne poznaje, da ona zaista postoji odnosno da se ne radi o lažnom profilu, i pretpostavlja da je po sredi greška. 

Barjamović kaže da žena koja mu je uputila poruku sadržine: "Da bog da da i tebi otmu dete. To ti želim u Novoj godini", radi kao stomatolog u Nišu.

Na pitanje zašto bi mu uputila takvu poruku, kaže da ne postoji nijedan razlog za to, osim da je možda poruka bila namenjena nekom drugom.

- Žena zaista postoji. Ne krije se niko iza lažnog profila. Moja kuma se dopisivala sa njom. Rekla je da mi je poslala poruku jer sam pružao podršku Malčanskom berberinu koji je oteo malu Moniku, što nije istina  - priča Barjamović za naš portal.

On naglašava da je, baš suprotno, na Fejsbuku podelio komentar čoveka koji je pružio podršku Ninoslavu Jovanoviću, poznatom kao Malčanski berberin, i to javno osudio.

- Taj čovek je napisao: "Samo napred Malčanski berberin, šišaj sve". Ja sam to iskopirao, stavio na svoj Fejsbuk profil i napisao:" Podelimo svi, ovo je još jedan pedofil ili je njegov lažni profil koji podržava Ninoslava mostruma". To sam postavio 28. decembra. Nikad ne bih podržao berberina. Pa ja sam Rom. Imam dve ćerke od kojih jedna ima 11 godina, a Monika ima 12. Romi bi me razapeli. I bez toga. Tako nešto mi ne bi nikad palo na pamet da pomislim, a kamoli napišem. Noćima nisam spavao zbog Monike - kaže on.

Leskovcanin Marjan Barjamovic Foto: Facebook

Barjamović je danas prijavio sve policji.

Njega i njegovu suprugu poruka koju je dobio za Novu godinu veoma je uznemirila, s obzirom na otmicu male Monike 20. decembra, i činjenicu da je Ninoslav Jovanović, koji ju je oteo, još na slobodi.

Monika je, da podsetimo, u međuvremenu pronađena, i ona se nalazi u Kliničkom centru Niš gde se oporavlja.

(LJ. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlatko Radic

    3. januar 2020 | 21:23

    Prijavio policiji?Odlicno, resice stomaci i to.Ne moze neko da bude pedofil ako kaze:"Bravo berberine, sisaj ih sve."To nije pedofilija.Kako znamo da je Ninoslav pedofil + silovatelj?Tako sto je vec dva puta (DVA PUTA) robijao za krivicno delo silovanja.Njegova krivica je dokazana.Crno na belo.Ne udarajte etikete ljudima i ne sudite o njima.Kako budete sudili ljudima tako ce vam biti sudjeno.

  • Beb

    3. januar 2020 | 21:22

    Ja bi ukinuo ove drustvene mreze svakoj susi dostupne,inace ih iz tog razloga i nemam

  • 1.2.triii

    3. januar 2020 | 21:20

    Statistika:trećina naših ljudi je pod sedativima.Trećina treba da pije a ne pije sedative.A ostatak je pod dejstvom alkohola ili nekih opijata.Lično ja ne znam ni jednog normalnog čoveka u Srbiji!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA