≫ 

Sunčan, ali hladan Božić: Jutarnja temperatura negde i do -15 stepeni

Maksimalna dnevna od -2 u predelima sa maglom do 3 u ostalim predelima Srbije

  • 0

U Srbiji ujutro vedro i veoma hladno, ponegde i uz jak mraz, a u mnogim predelima očekuje se i magla. Tokom dana biće sunčano i hladno, a u pojedinim predelima magla se očekuje tokom celog dana.

Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od -11 do -3 stepena, lokalno i ispod -15, maksimalna dnevna od -2 u predelima sa maglom do 3 u ostalim predelima Srbije.

U Beogradu jutro vedro i veoma hladno, uz umeren mraz, a u delovima grada i uz maglu. Tokom dana sunčano i hladno. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura -6, maksimalna dnevna 2 stepena.

Vreme Printskrin: RHMZ

U Srbiji narednih dana sunčano i toplije, ali u toku noći i jutra hladno, uz mraz i maglu. Tokom dana zadržavanje magle očekuje se ponegde u nizijama, dolinama i kotlinama.

Maksimalna temperatura narednih dana biće od 2 do 8 stepeni, u petak i za vikend ponegde i preko 10. U predelima sa maglom biće hladnije, maksimalna temperatura od 0 do 4 stepena.

U Beogradu narednih dana jutra će biti hladna, uz mraz i maglu. Tokom dana očekuje se sunčano i toplije, a u nižim delovima grada magla će se zadržati veći deo dana.

Maksimalna temperatura narednih dana u sredu i četvrtak od 3 do 5 stepeni, a u petak i za vikend preko 5, dok se u delovima grada sa maglom očekuje hladnije.

Video: Pokloni će izgleda ove godine kasniti: Irvasi se zaglavili na zaleđenom jezeru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA