• 13

Cela Srbija je tražila devojčicu iz Obrenovca: Sad je dobro, a roditelji ne žele da kažu gde je bila

Beogradski mediji prenosili su informaciju da je ona pronađena na ovoj lokaciji sa muškarcem (27) kog je upoznala preko društvenih mreža. Međutim, njeni roditelji nisu želeli da komentarišu ni ove spekulacije

  • 13

A. S. (16) iz Obrenovca nestala je 13. januara i pronađena je dan kasnije. Kako je policija iz Požarevca saopštila, ona je pronađena u okolini tog grada, a "Telegraf.rs" kontaktirao je njene roditelje kako bi saznao kako se devojčica sada oseća.

- Dobro je, sve je u redu - kratko nam je rekao njen otac.

Na naše pitanje gde je Andrea bila i šta se dešavalo u međuvremenu, rekao je da ne želi da komentariše to.

Beogradski mediji prenosili su informaciju da je ona pronađena na ovoj lokaciji sa muškarcem (27) kog je upoznala preko društvenih mreža. Međutim, njeni roditelji nisu želeli da komentarišu ni ove spekulacije.

Da podsetimo, prema navodima iz objave koja je kružeći internetom uzbunila domaću javnost, poslednji put je viđena u jutarnjim časovima pred polazak u školu.

Devojčica je pronađena nepovređena u selu Batovac.

Video: Stefanović: Pronađena Monika, za otmičarem se traga

(S. Čenad - s.cenad@telegraf.rs)

Komentari

  • aner

    a zasto policija nije uhapsila tog coveka od 27 god, sta ce on sa devojcicom od 16 god.? u Americi bi ga uhapsili za silovanje i kazna bi bila 3 godine zatvora!

  • Lolita

    Kada roditelji kriju i podrzavaju cerku,a policija jadna pi ovoj hladnoci se maltretira bez veze,roditelji neka plate policajcima. To sto su gubili vreme na nju bez razloga,mogli su drugoga da spasavaju. Kakav je to bezobrazluk maltretiranje policije

  • Ja

    "Batine su iz raja izasle...."

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima