• 0

Hrvatica došla u Srbiju za praznike i snimila video o Svilajncu: Jedan detalj u gradu ju je oduševio

U glavnim ulogama u videu su njeni rođaci Tamara i Darko, a Mia je želela da im napravi uspomenu na njihovo druženje

  • 0

Mia Kazoti (21) iz Trogira, gradića u blizini Splita, posetila je za vreme novogodišnjih praznika Srbiju i tom prilikom kreirala video-razglednicu prazničnog Svilajnca.

U glavnim ulogama u videu su njeni rođaci Tamara i Darko. Kako je Mia rekla za TV Centar, želela je da im napravi uspomenu na njihovo druženje.

- U sebi nosim veliku ljubav prema Svilajncu i posećujem ga svake godine, uglavnom u zimskom periodu. U njemu živi moja rodbina: baka, tetka sa mužem i dvoje dece, Tamara i Darko, koji su u glavnim ulogama u mom videu. Htela sam svojim rođacima napraviti jednu malu uspomenu na naše zajedničko druženje. Ovog puta su me posebno zaintrigirali ukrasi od recikliranog materijala u Svilajncu. To je nešto što treba pohvaliti i zaista mislim da dajete veliki podsticaj i školu drugima što se tiče takvih stvari! - kazala je Mia za TV Centar.

Na njenoj zimskoj razglednici vide se ulice grada, krovovi i dvorišta prekriveni snegom, porta svilajnačke crkve, okićeni Trg Mare Resavkinje i centar grada.

Takođe na snimku se nalaze osnovna i poljoprivredna škola, koja pod zimskim pokrivačem ima posebnu draž.

Na snimku se vidi i Prirodnjački centar, a Mia je posebnu pažnju posvetila novogodišnjim ukrasima od recikliranog materijala, koji su Svilajnac učinili još lepšim za vreme praznika i oduševili sve koji su posetili ovaj pomoravski gradić.

Mia je inače višegodišnji i nagrađivani jedriličar, a od skora i član posade i kapetan na brodu.

Video: Seksi Hrvatica isprošena u Beogradu na Editinom nastupu

(Telegraf.rs/TV Centar)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima