Počinje kompletna rekonstrukcija VMA: Sređivaće krilo po krilo bolnice, od poda do plafona

Biće postavljene nove instalacije, vodovodne cevi i sistem grejanja, biće preuređeni operacioni blokovi, poboljšana klimatizacija i enterijer, adaptiraće se kupatila unutar odeljenja, a biće ulepšana i fasada

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Banacanka
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Daniel

    05. februar 2020 | 23:01

    Kako će izgledati unutrašnjost klinike? To se uopšte ne spominje. Hoće li enterijer biti isti, ili će da naprave da izgleda odvratno i depresivno kao što su to uradili sa zgradom poliklinike koja ima enterijer koji je toliko odvratan da se razboliš kad ga pogledaš? Da ne spomenem novu fasadu koju stavljaju koja čini polikliniku više kao džinovski tržni centar u Čikagu nego na bolnicu za rehabilitovanje i lečenje pacijenata. Šta je falilo staroj fasadi? Trebalo ju je samo renorvirati, a ne vandalizovati je da liči na staklenac. To je sve što je trebalo da se uradi na spoljnoj fasadi. Takođe je zaboravljeno da se napomene da je vojska uzela kredit od Nemačke banke. Kako će to vojska da otplati? Moraće zgradu da prodaju da bi otplatili taj kredit Nemačkoj banci. Bolje samo je okrečite, a što se tiče enterijera, ne dirajte ga! Tito i svi državnici SFRJ-a i tvornice su to lepo i odlično odradile. Samo ćete još više da upropastite! Bolje ne dirajte nista, srušiće se.

  • Banacanka

    19. januar 2020 | 12:39

    A VMC na Karaburmi, lekari i specijalisti dijagnoze pisu rucno ili na pisacoj masini. Kompleks na velikoj povrsini u uzem centru Beograda potpuno oronuo, zasto? Jedino svetlo su dobri lekari - dijagnosticari, osoblje medecinsko ljubazno i predusetljivo, koji svakodnevno imaju veliki broj pacijenata, aktivnih ofizira, vojnika, ucenike i studente vojnih skola i ostalih korisnika vojnog zdravstvenog osiguranja. Za svaku su malo je reci pohvalu.

  • Dija

    19. januar 2020 | 07:24

    Kada će se srediiti V.bolnica u Nišu? Ono je postalo ruglo za sve koji pogledaju rapada se, Šteta što se ništa nije uradilo po tom pitanju,o lekarima bolje da i ne pišem, Stanje je Sramno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA