Samo je porodica kutak u kom se osećate sigurno i bezbedno: Emotivna poruka Bogoljuba Karića

Čuvajte svoje porodice na okupu i budite uvek tu za njih, jer posle svega samo nam oni preostaju - poručio je Karić

  • 2
Bogoljub Karić Foto: Instagram/bogoljubkaric

Čuvajte svoje porodice na okupu i budite uvek tu za njih, jer posle svega samo nam oni preostaju - poručio je predsednik pokreta Snaga Srbije Bogoljub Karić u objavi na Instagramu i sa pratiocimana društvenoj mreži podelio fotografiju svoje mogobrojne porodice.

- Moram da vam priznam, gde god se nalazim, kad je porodica pored vas osećate se najlepše i najispunjenije. Deca se igraju, uživaju, a mi stariji samo posmatramo i uživamo u sve većem broju - napisao je on ispod objavljene fotografije svoje porodice.

Rekao je da sarađuje sa mnogo ljudi, na svim kontinetnima i velikim projektima i nema osobe koje nije oduševljena kako su svi povezani i nerazdvojni porodično.

- Porodica je najsigurnije mesto i samo je porodica taj kutak u kome se osećate sigurno i bezbedno. Čuvajte svoje porodice na okupu i budite uvek tu za njih, jer posle svega samo nam oni preostaju - poručio je Karić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    7. februar 2020 | 15:14

    Lako je drzati porodicu kad imas para,svi su tu ,ali kad ti nemas para onda svi beze od tebe,neko bezi jer nema koristi od golje a neko trbuhom za kruhom,bogatas se u tudjini oseca kao u svojoj kuci dok se siromah oseca u svojoj kuci kao tudjin,

  • mima

    8. februar 2020 | 12:27

    evo zaplakala sam se,,,,*****””””

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA