≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prelepa misica objavila fotku specijaliteta koji je jela, to ju je koštalo života: Ubicama je to bilo dovoljno

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Samo nekoliko trenutaka nakon što je napravila katastrofalnu grešku, ubice su sitigle i izrešetale je

  • 0
Landy Parraga Foto: Instagram/landyparraga.ec/Twitter

Bivša takmičarka za Mis Ekvadora ubijena je u restoranu samo nekoliko minuta nakon što je objavila sliku svog obroka na društvenim mrežama, javlja časopis People.

Landi Paraga (23), koja je navodno bila povezana s ekvadorskim kriminalnim bosom, ubijena je dok je jela u tržnom centru u Kvevedu, Ekvador, u nedelju, 28. aprila, prema Telegraphu, El Paisu i El Comerciu.

Paraga, koja je zauzela peto mesto na takmičenju za Miss Ekvador 2022, objavila je fotografiju hobotnice seviče koju je naručila u restoranu i fotografiju podelila sa svojih 173.000 pratilaca na Instagramu.

Samo nekoliko trenutaka nakon što je objavila sliku, dvojica naoružanih napadača ušla su u restoran i navodno je upucala tri puta pre nego što su pobegli sa lica mesta.

Pucnjava je snimljena kamerama unutar restorana i prikazala je Paragu kako stoji za stolom pored druge osobe pre nego što su napadači ušli i počeli da pucaju.

Lepotica je navodno bila povezana sa ekvadorskim narko trgovcem Leandrom Norerom, budući da je pomenuta u tekstualnim porukama koje su pronađene na njegovom telefonu. Razgovori su pronađeni u okviru Operacije Metastasis, istrage protiv kriminalaca optuženih za korumpiranje ekvadorskih državnih službenika.

Istragom je utvrđeno da su na Norerovom telefonu pronađene fotografije poslovne žene i lepotice, kao i dokazi da joj je poklanjao skupe poklone poput stanova i automobila, izveštava The Telegraph.

Takođe se u njegovim porukama implicira da je imao vezu sa Paragom izvan braka i da je poručio svom advokatu Heliveru Angulu da "njenog imena ne sme nigde biti. Inače, moj svet će se srušiti".


Paraga je takođe navodno vodila firmu za sportsku odeću i firmu za uvoz robe, koje istražitelji ispituju da vide da li su bile povezane sa Norerom.

Norero je ubijen u pobuni u zatvoru pre oko 18 meseci, a neki od njegovih poznatih saradnika, uključujući Angulu, procesuirani su kao deo Operacije Metastasis, prenosi El Pais.

Od kada je Daniel Noboa postao predsednik Ekvadora u novembru, cilj mu je bio da očisti ulice Ekvadora. Čak je potpisao deklaraciju "unutrašnjeg oružanog sukoba", omogućavajući upotrebu vojske Ekvadora za obračun sa gotovo dvadeset kriminalnih bandi i korišćenje vojnih snaga za ponovno preuzimanje kontrole u zatvorima, prema Washington Postu.

PAŽNJA! SNIMAK JE UZNEMIRUJUĆ!

Evo kako je ubijena misica:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA