• 9

Milić odsekao hrast, u središtu mu se ukazala "ikona kao Božije čudo": Misli da mu je to opomena

- Imao sam neki osećaj u sebi, prijatan, neprijatan, ne znam ni ja. To se desilo u nedelju, na blag dan, što bi rekli - opisuje Milić Šuluburić

  • 9

Kada je Milić Šuluburić iz Ivanjice odsekao hrastovo drvo u svojoj šumi i počeo da ga krati za ogrev primetio je čudnu pojavu. Naime, na oblicama presečenog drveta, sa obe strane, ocrtale su se konture nalik svecu, piše Info liga.

I da čudo bude veće, u istom trenutku kada se ikona ocrtala, testera u Milićevim rukama prestala je da radi.

Milić Šuluburić kaže da mu se ovo prvi put desilo.

- Kratio sam kladu na 50, 60 santima i samo mi je došlo da baš na tom mestu presečem i ukaza se ova kao ikona. Pogledam bolje, ono stvarno, da ne može da poveruje čovek - priča Milić Šuluburić. - Zovnem majku "Izađi de da vidiš šta je ovo", ona i još jedna žena počeše da se krste. Ko veli, ovo nismo videli u svom životu.

Kako objašnjava Milić, bilo je dosta crvene boje i celo obličje je ličilo na fresku. On okreće isečeno komad drveta i pokazuje da sa druge strane normalno izgleda.

Iako ovaj hrast ni po čemu nije bio poseban, pokazalo se da ispod kore krije "Božije čudo" koje je kod Milića probudilo čudna osećanja.

- Imao sam neki osećaj u sebi, prijatan, neprijatan, ne znam ni ja. To se desilo u nedelju, na blag dan, što bi rekli - opisuje Šuluburić i dodaje da je to možda znak da ne treba da radi nedeljom.

Jedan komad drveta će, kaže, poneti kod sebe kući u Ivanjicu, a drugi deo će ostaviti u roditeljskoj kući da služi kao "čuvarkuća".

Pogledajte video Infolige iz Ivanjice:

(Telegraf.rs / Izvor: infoliga.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    Citam, i ne verujem, na cemu li je ovaj...

  • Johny

    Ovo je drvo cera vrsta hrasta, vidjao sam slicne stvari uglavnom to je cvor iz kog je grana rasla dok je drvo bilo mlado,vremenom nesto je slomilo granu i ulazila je voda unutar srca stabla sto je dovelo do te crne boje i šara. Svaki cvor kada se presece po sredini slicno izgleda.

  • Luna

    Ovo uopste ne lici na ikonu,covek se istripovao

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima