Lepe vesti iz Pariza: Preslatka Helena primila poslednju terapiju, uskoro bi trebalo da ide kući

Polovinom marta, devojčica bi trebalo da se vrati u Beograd

  • 19
Helena Gavran Foto: Privatna arhiva

Preslatka, riđokosa devojčica Helena Gavran (4) obolela od tumora na mozgu, koja nas je osvojila svojim neodoljivim osmehom i riđim uvojcima, nalazi se u bolnici u Parizu gde se lavovski bori sa opakom bolesti.

Devojčica je krajem oktobra prošle godine otišla na lečenje, nakon što je zajedničkim snagama skupljena pomoć za nju

Devojčicin otac, Radovan Gavran, objavio je na svom Instagram nalogu vest da je Helena završila sa primanjem matičnih ćelija.

- Želeo bih da podelimo sa svima vama koji ste uz nas od samog početka, Heli je upravo završila sa matičnim ćelijama i to je to što se tiče poslednje terapije. Ostaje nam oporavak i svakodnevna hidracija do kraja meseca i uz Božju pomoć polovinom marta smo u Beogradu. Hvala još jednom, volimo vas - napisao je devojčicin otac.

Helena Gavran Printskrin: Instagram/gavran_no1

Helena je bila vesela i zdrava riđokosa devojčica, sve dok nije počela da povraća, biva pospana, razdražljiva i ljuta. Mislilo se da je samo ljubomorna jer je na svet došla njena najmlađa sestra, treća ćerkica u porodici.

U avgustu joj je dijagnostifikovan hidrocefalus, a onda i tumor na malom mozgu. Hitno je operisana, tumor je odstranjen, ali nadu za njen dalji oporavak, budući da je tumor maligni, pružilo je lečenje u inostranstvu.

Hrabra devojčica nijednog trena nije klonula duhom, a početkom januara objavljen je i video kako u Parizu, dok joj je priključena infuzija, igra sa mamom uz "Mile voli disko".

Video: Hrabra Helena u bolnici u Parizu: Igra kolo dok prima terapiju

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    11. februar 2020 | 18:40

    Svi se nadamo da ce biti izlecena....Od srca....

  • Zaludna baba

    11. februar 2020 | 18:01

    Sreco lepa i prelepog osmeha svu srecu i brz dolazak svojim najdrazima.Da uzivas u ljubavi i da posle svega budes zdrava srecna i puna ljubavi i smeha.Svu srecu ti zelim.I da nikad vise ni jedan roditelj ne prezivljava traume ovakve vrste.

  • Mimi

    11. februar 2020 | 17:43

    Bravo za velikog junaka! Pile hrabro, puno sreće! 💗💗💋💋😘😘

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA