≫ 

Nastavnika Miloša ujeo pas u dvorištu škole: Ljudi mu čestitaju jer će naplatiti štetu, on strahuje

Prema izjavama očevidaca, jedan te isti pas je već nekoliko puta bio vinovnik napada

  • 11
Ujed psa, Prijepolje Foto: Printskrin Forum Info

Nastavnika likovne kulture Miloša Sokića iz Prijepolja je ujeo pas lutalica, u dvorištu škole u kojoj radi skoro 20 godina, kada je krenuo na časove. U neposrednoj blizini nalazila se koleginica i nekoliko đaka. Kaže da se sve desilo bez ikakve najave, a pas ga je ujeo za desno koleno.

Sokić kaže da se ovakve stvari ponavljaju i da je sreća što je pas odlučio da ovaj put napadne njega, a ne nekog od đaka. Pre dva meseca ujeden je njegov kolega, a zna da je ujedeno i jedno dete. Mislio je da se radi o pojedinačnim slučajevima, ali sad uviđa da se to dešava svakodnevno, prenosi foruminfo.rs.

Prema izjavama očevidaca, jedan te isti žuti pas je već nekoliko puta bio vinovnik napada, najčešće u okolini Osnovne škole "Vladimir Perić Valter".

Miloš kaže i da su ga iznenadile reakcije ljudi, kada bi čuli šta mu se desilo. Čestitaju mu jer će moći da uzme pare za odštetu za ujed, a on kaže da novac nije satisfakcija, jer se oseća ugroženo. Zabrinut je i za bezbednost dece.

Kako prenosi ovaj portal, u samo jednom danu prošle sedmice ujede psa je prijavilo čak devetoro ljudi. Zvanični podaci kažu da je tokom 2019. godine Policijskoj upravi Prijepolje 235 osoba prijavilo ujede pasa lutalica. Od 1. do 24. januara ove godine 32 osobe su prijavile ujed, što je skoro duplo više u odnosu na isti period prošle godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зоран Ловћенац

    3. mart 2020 | 16:43

    Од заштитника паса наплатити сваки ујед...

  • Javi se

    3. mart 2020 | 10:39

    Levijatan

  • Uroš

    3. mart 2020 | 17:45

    Zivotinje osete, njih ne mozes prevariti ko je dobar a ko los čovek. A od koga će pas da naplati stetu, kao sto se pre neko veče u Ovči desilo da su psu odsekli zadnje nogice i pola repa. A da ne pricamo o masovnom trovanju pasa u Grockoj, Petrovcu na Mlavi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA