≫ 

U toku je potraga za napasnikom iz autobusa na liniji Beograd-Mladenovac: Snimljen dok je pipao ženu

Pipkanje u autobusu tužilac je okarakterisao kao nedozvoljenu polnu radnju

  • 49

Snimak putnice iz autobusa na liniji Beograd - Mladenovac, na kom se vidi kako jedan od putnika pipka ženu do sebe, a koji je Telegraf.rs objavio sinoć, videle su i nadležne službe koje rade na tome da identifikuju muškarca i adekvatno ga kazne.

Čim je video snimak, reagovao je javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Mladenovcu, Ivan Konatar, koji je obavestio o tome policiju i kako nam je rekao, "provere su trenutno u toku", kao i napori da se identifikuje muškarac sa video snimka.

Prepoznali ga sugrađani

Kako je navedeno u jednoj grupi koju čine građani koji žive u Mladenovcu, neki od njih su ga prepoznali sa snimka i navodno je reč o Z. C. On je, prema rečima, autorke snimka odranije poznat putnicima sa linije Beograd - Mladenovac, ali ga jedno vreme nisu viđali. Kako je napisao neko u komentarima na objavljeni snimak, čovek navodno živi u Mladenovcu.

Žena pokušala da se zaštiti torbom

Devojka je snimila muškarca kako koristi gužvu da bi pipkao jednu od putnica. Kako nam je ispričala Ana, autorka snimka, žena se stalno pomerala i pokušavala da stavi torbu između njih, ali je on bio uporan i približavao joj se, koliko god se ona pomerala.

U početku se muškarac trljao o nju, pa je Ana pomislila da je dodiruje kad bus prikoči, ali kad je autobus bio na auto-putu na pravcu on se i dalje trljao o nju. Pomerao se kao da bus koči, napred-nazad, posle je krenuo rukom pa ga je Ana snimila, a kad su stigli do Malog Požarevca rešila i nešto da preduzme.

Kazne za nedozvoljenu polnu radnju i polno uznemiravanje

Kako niko od drugih putnika nije hteo da reaguje, naterala je perverznjaka da izađe iz autobusa. Ali, silazak iz autobusa pre odredišta, nije jedina kazna koja bi mogla da snađe ovog putnika.

Za krivično delo nedozvoljena polna radnja iz Člana 182 KZ, u slučaju da je žrtva (oštećena) punoletna osoba, kao što je ovde slučaj, zaprećeno je novčanom kaznom ili kaznom zatvora do tri godine. U slučaju Člana 182a, krivičnog dela polno uznemiravanje, mogao bi da bude kažnjen novčano ili zatvorskom kaznom u trajanju od šest meseci.

Video: Ovako je pao manijak iz tramvaja koji je zlostavljao devojčicu

(J. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA