≫ 

Dok se nekim strancima zabranjuje ulaz u zemlju, migranti ilegalno upadaju: Svi će ići u karantin

"Danas imamo i migrantsku krizu i posebne mere donosimo za migrante", kazao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić

  • 8
Migranti Foto: Tanjug/AP

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da se posebne mere po pitanju korona virusa donose za migrante i da svako od migranata ko uđe na teritoriju Srbije prvo ide u karantin.

- Danas imamo i migrantsku krizu i posebne mere donosimo za migrante. Svako ko uđe na teritoirju Srbije, ide u karantin u Preševo prvo, pa tek onda može dalje, dok ne donesemo odluku da zatvorimo granicu. I o tome smo brinuli i vodili računa itekakao - rekao je Vučić na pres konferenciji.

On je ukazao da danas svet potresaju i migrantska kriza, kriza oko nafte, koja će drastično da smanjuje bruto društvene proizvode zemlja, korona virus, koji "drma" svetom, dok mi imamo i regionalne probleme u odnosima sa Prištinom.

- I sve to treba da držite pod kontrolom, da čuvate mir i stabilnost i da se koncentrišete da zemlja ekonomski napreduje. Kao što vidite, uspevamo, jer vredno radimo, borimo se, i većina građana dobro razume šta je to što činimo - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA