≫ 

Mladi preduzetnik iz Nemačke ispisao poruku na bilbordu i podržao borbu: "Bako, deko, idite kući"

Dragan Manzalović se trenutno nalazi u Nemačkoj

  • 0
Dragan Manzalović Foto: Anđela Risantijević

Lokalni preduzetnik je porukom na video bilbordu postavljenom u centru Zaječara dao svoj doprinos borbi protiv širenja novog korona virusa.

Poruku starijim sugrađanima putem video bilborda uputio je mladi preduzetnik Dragan Manzalović koji se trenutno nalazi u Nemačkoj.

- Želeo sam da na ovaj način pošaljem poruku mojim sugrađanima i tako se uključim u borbu protiv ovog opakog virusa. Zaista je važno - pazeći na sebe, pazimo na druge - rekao je za „Glas Zaječara“ Dragan Manzalović

Podsetimo, u Srbiji je do danas registrovano još osam novih slučajeva korona virusa, tako da je ukupno zaraženo 65 osoba, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

Od poslednjeg izveštaja sinoć u 20 sati do 8 časova jutros, testirani su uzorci 19 osoba, od kojih je osam pozitivnih i 11 negativnih na novi korona virus.

U kućnoj izolaciji nalaze se tri osobe sa lakšom kliničkom slikom, dok je pet osoba zadržano na bolničkom lečenju, bez komplikacija, stabilnog opšteg stanja.

Do 8 časova danas, u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirano je ukupno 335 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Video: Apel ministra zdravlja: Nema mesta panici, pridržavajte se mera opreza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA