• 0

Baka se zaglavila u kupatilu tokom policijskog časa u Bogatiću: Majstora joj dovela policija

Neobična intervencija policije u Bogatiću

  • 0
Baba, baka, starica, starački dom

Foto: Pixabay.com

Nevolja ne bira trenutak, pa je sinoć, samo sat nakon početka policijskog časa zbog korona virusa u Srbiji, patrola policije u Bogatiću imala neuobičajenu intervenciju.

Naime, iz jedne kuće u centru Bogatića policajci su primili poziv zbog veoma neobične situacije – bolesna i stara baka ostala je zaklјučana u kupatilu jer se brava pokvarila i ukućani nisu uspevali da vrata otvore.

Policajci su, s obzirom na to da je do 5 ujutro zabranjeno kretanje i najbolјi majstor za popravku brava u ovom kraju poznatiji kao Cindra nije mogao da dođe, ipak oslobodili bolesnu staricu iz kupatila.

Majstora su pod policijskom pratnjom doveli do kuće u kojoj starica živi i nakon što je odblokirao bravu uputili ga da se vrati svojoj kući.

Vujadin Vasić, načelnik Policijske stanice u Bogatiću poručio je da će pripadnici MUP-a  u vreme trajanja vanrednog stanja i zabrane kretanja više nego ranije biti na raspolaganju građanima da bi im pružili neophodnu pomoć.

Policija Bogatić,policijski čas, vanredno stanje, korona virus

Foto: Telegraf.rs

– Važno je da građani samoinicijativno ne napuštaju svoje kuće i stanove, već da poštuju zabranu kretanja i da  nam se u svako doba mogu obratiti putem telefona  – rekao je Vasić.

Video: Prazni gradovi i puste ulice, policijski čas na snazi u Srbiji

(D. G.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima