Tužna sudbina bake Stanimirke: Može samo da puzi, ceo život je izolovana, ali kuću neće da napusti

Uz tešku muku i gvozdenu volju bori se za život i kada joj, u veoma retkim trenucima, neko pokuca na vrata, dočeka ga uz osmeh

  • 10
Baka Stanimirka Zlatić Printskrin: Youtube/Infoliga

Svoje rane u duši i na telu vešto krije. Kada je boli, ćuti, kaže nikoga neće sopstvenim problemima da opterećuje. Baku Stanimirku Zlatić iz sela Osonica kod Ivanjice pogodila je najteža životna sudbina, piše Infoliga.

Ona već godinama ne može da hoda, pa je primorana da puzi na kolenima kako bi uzela čašu vode, spremila hranu i održavala osnovnu higijenu. Sama je i nema nikog da joj pomogne.

Uz tešku muku i gvozdenu volju bori se za život i kada joj, u veoma retkim trenucima, neko pokuca na vrata, dočeka ga uz osmeh, lepu reč i skromno posluženje.

Stanimirka Zlatić Baka Stanimirka Zlatić, Printskrin: Youtube/Infoliga

Toliko je jaka i ponosna i ne želi da napusti kuću u koju je, kaže, utkala čitav život. Crveni krst je obilazi, donosi joj namirnice i lekove, obraduje im se kao najrođenijima, jer joj je svaki sat samoće jednako težak i mučan.

Baka Stanimirka bila je i danas na spisku humanih ljudi koji bez prestanka obilaze porodice kojima je pomoć potrebna.

Kada pomislite da vam teško pada izloacija, svakodnevni problem na poslu, u ljubavi, životu, setite se ove priče i nemojte zaboraviti da je zdravlje uvek na prvom mestu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😫😫😫

    30. mart 2020 | 14:17

    Kako moze da se pomogne ovoj baki? Mozda neki broj za sms? Da se skupe pare bar za neka invalidska kolica da ne mora da puzi,jadna zena

  • JA

    30. mart 2020 | 14:36

    E,ovo je muka.

  • zvoncica

    30. mart 2020 | 14:42

    Mila bakica ❤️❤️❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA