≫ 

Najveselija kuća u doba korone je u Jagodini: Darija (6) peva dok tata muzičar svira harmoniku

- Presrećna sam što je tata sada stalno kući i provodimo puno vremena zajedno, kao nikad pre - kaže ova devojčica

  • 6

I pored toga što se svi žale kako zbog koronavirusa moraju sedeti kući, ova izolacija definitivno ima i dobre strane. Pošto većina očeva sada ne radi, konačno su u svojim domovima, a majke imaju više vremena za svoju decu. Šestogodišnja Darija Đorđević iz Jagodine sada je dočekala svojih pet minuta.

- Žao mi je što ne idem u školu, i ne viđam svoje drugare. Međutim, presrećna sam što je tata sada stalno kući i provodimo puno vremena zajedno, kao nikad pre - kaže ova devojčica.

Darijin tata Zvezdan je muzičar, svira harmoniku i ima svoj orkestar. Zbog korone sve tezge su otkazane, tako da se sada muzicira sa svojom kćerkom.

- Nikad se ovoliko muzike nije čulo iz našeg doma. Dok ja sviram, Darija peva i tako uveseljavamo ostale ukućane, ali i komšiluk. Samo da smo zdravi i veseli - rekao je Zvezdan, domaćin porodice Đorđević.

Kad čujete kakao malena Darija peva sa tatom, nema sumnje da i bilo ko od nas ovu izolaciju može okrenuti u svoju korist.

(Telegraf.rs/ RINA)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA