≫ 

Bokser koji je pobedio koronu još je u karantinu: Okružen sam "pozitivnim" ljudima, stalno se šalimo

Mladić Pave Sekulović koji je prvi javno objavio da je zaražen virusom Covid19, opisuje za Telegraf.rs atmosferu iz bolnice u kojoj se i dalje nalazi, iako već danima nema simptome bolesti

  • 2
Pave Sekulović Foto: Facebook

Pave Sekulović (25), mladić iz Paraćina koji je prvi javno obavestio svoje prijatelje da je zaražen novim korona virusom, ispunio je obećanje i pobedio Covid19.

Kako kaže za portal Telegraf.rs, više nema nikakve simptome bolesti, ali se i dalje nalazi u kragujevačkoj bolnici, u karantinu.

- Znam da sam zdrav jer nemam apsolutno nikakve simptome više. Ne kašljem, nemam visoku temperaturu, stolica je normalna, pritisak takođe. I snimak pluća je odličan... Sve je u najboljem redu - kaže Sekulović.

A koliko se dobro oseća, možda najbolje govori i činjenica da Pave, koji se inače bavi boksom, trenira u bolničkoj sobi.

- Izuzetno je važno da čovek ostane pre svega psihički jak. Od samog početka sam verovao da ću brzo i lako pobediti koronu - priča naš sagovornik.

Pave i u izolaciji, dok je u bolničkoj sobi, ne odustaje od optimizma i šale, te se tako našalio rekavši da razmišlja da se ponovo razboli i izleči, "da dokaže još jednom da može".

- Šalu na stranu, ovde sam upoznao divne ljude iz različitih krajeva zemlje. Osim što sam sigurno okružen "pozitivnim" ljudima, svaki dan se šalimo, slušamo muziku, pričamo viceve, dobro družimo - prenosi nam Pave atmosferu iz karantina.

Podsetimo, kako je Pave ranije naveo, doktori još ne smeju da ga testiraju jer je potrebno da prođe određeno vreme od prvog testa do drugog, te za njih nije zvanično zdrav.

- Do ponovnog testiranja sam još uvek zatvoren u strogom karantinu u Kragujevcu sa ostalim pacijentima obolelim od korone - naveo je on.

Sekulović je, inače, došao u Srbiju iz Švedske 11. marta, a da je pozitivan na korona virus, utvrđeno je 7 dana kasnije.

On je obećao da će ga pamtiti kao prvog Paraćinca koji je pobedio korona virus, što je i, kako pokazuju lekarski nalazi, i ispunio.

Video: Sve sam maske kupila, ništa nisam ostavila Amerikancima!: Nerazumno ponašanje bahate Kineskinje

(D. Simić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dunja Višnjijević Baletanović

    2. april 2020 | 11:38

    J sam kad sam bila mlada ložila na takve koji su u fazonu ne može mi niko ništa samo me metak može zaustaviti, pa posle tih koji su nestali posle par metaka ja se udala za auto limara i svima pričam da je doktor plastični hirurg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA