≫ 

Prvi smrtni slučaj u Železnicama: Preminuo radnik iz Niša od posledica korona virusa

To je saopštila Zorana Mihajlović, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

  • 6
korona virus, koronavirus,

Foto: Tanjug/AP

Radnik "Infrastrukture železnica" preminuo je u Nišu od posledica korona virusa, saopštila je Zorana Mihajlović, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

- Ono što je važno jeste da moramo da učinimo sve da život ne stane, verujem da ćemo završiti sa što manje žrtava i problema ako smo jedinstveni i solidarni - rekla je ona.

Mihajlovićeva je dodala i da u vreme epidemije koja je pogodila ceo svet nije problem broj radnika na gradilištima, već kako doći do opreme i materijala da bi se radovi izvodili.

- Štete su velike, kao u celom svetu, ali država radi najbolje što može. Pripremamo veliki plan oporavka, kako privatnog, tako i državnog sektora. Važno je da nastavimo da se borimo i da se vratimo na onu zelenu granu privrede na kojoj smo bili pre ove epidemije - zaključila je potpredsednicaVlade Mihajlović.

Video: Kon: Smrtnost je iznad 10 posto, što je jako ozbiljno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radnik Inf.Žel.Srb

    7. april 2020 | 11:55

    Radim na toj žekeznici u toj infrastrukturi. Kao prvo niti hednu masku ili zaštitne rukavice nismo dobili. Boravimo u prostorijama gde nas he mnogo na maloj razdaljini. Svi šefovi su kod kuće jer oni kao mogu da rade od kuće. Jeste mogu jer i onako nerade ništa jer su radna mesta izmišljeba. Zgrada u Nemanjinoj je sablasno prazna. Što ne rade onda od kuće i kad nema virusa to bi bila ušteda u svemu. Kad pitaš za maske kažu nadvi sam. Lako je sedeti u fotelji sa maskom, ali treba raditi fizički posao sa njom. Treba barem oet maski na dan. Stim 120*5=600 dinara. Stim 22x600=7200 dinara mesečno za maske. Ovo je istina o Infrastrukturi Železnica Srbije.

  • Ja sam psiho 👻

    7. april 2020 | 11:36

    Nemojte više da nas plašite!!!Svako je odgovoran za svoj život!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA