"Vreme leti, ali tuga i bol traju zauvek": Tri godine od smrti biznismena Sretena Karića

Porodica Karić nije mogla da poseti danas grob Sretena Karića zbog policijskog časa

  • 1
SRETEN KARIĆ Sreten Karić, Foto: Milena Đorđević

Poznati srpski biznismen Bogoljub Karić obeležio je danas tri godine od smrti njegovog brata Sretena, koji je preminuo 2017. godine posle duge i teške bolesti.

S obzirom na trajanje policijskog časa, naš biznismen nije bio u mogućnosti da poseti grob brata.

- Vreme leti, ali tuga i bol traju zauvek. Siguran sam da je tako i kod svih vas, koji ste izgubili svoje najmilije... Sretov lik i osmeh, ostaju zauvek urezani u našim srcima i našim sećanjima. Danas, zbog ove situacije u kojoj se nalazi ceo svet, ne možemo da budemo kraj njegove večne kuće, zapalimo sveće i položimo najlepše cveće, koje je on toliko voleo... Ali, to nas ne sprečava da budemo u mislima sa njim, da se setimo svih divnih i srećnih trenutaka koje smo zajedno proveli i doživeli. Sa pijetetom i tugom se sećamo raznih dogadjaja, praznovanja, veselja, poslovnih i porodičnih putovanja, planiranja, ali i običnih dnevnih druženja, prepunih raznih šala, smeha, pesme, plesa... Sve su to sećanja puna emocija, ljubavi koja nas je, sve zajedno, vezivala - napisao je Karić na “Fejsbuku”.

- Imati ovakvog brata sa dušom velikom kao okean, bio je Božiji dar za sve nas, čitavu porodicu. Prerano nas je napustio, ali zna se, samo fizički. On je sa nama svakodnevno, njegovo prisustvo nije nestalo, već je samo promenilo oblik. Kada god uradimo nešto nalik onome što bi on uradio, kao da je tu - sa nama - kroz smeh, reči i dela. Sreto nas je, svojom dobrotom i bratskom brigom, sve oplemenio i duhovno obogatio, za ceo naš život. Njegovo ime, njegov lik i ljubav koju nam je nesebicno darivao, živeće u nama sve dok mi budemo postojali - navodi se u objavi biznismena.

Sreten je bio najstariji sin u porodičnoj imperiji Karić, imao je funkciju generalnog direktora Mobtela, predsednika Astra grupe a bio je i na čelu Udruženja industrijalaca i preduzetnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žiz

    26. april 2020 | 23:37

    Sreten je bio DOBAR čovek i veliki GOSPODIN, slava mu 🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA