"Audi" pokosio dečaka (13) na trotoaru u Užicu

Dečak je zadobio prelom potkolenice i nije životno ugrožen

  • 2
Audi A4 40 TDI quattro S-Line Foto: Aleksandar Savin

Trinaestogodišnji dečak teško je povređen danas popodne na mostu kod autobuske stanice u Užicu kada ga je udario "audi" koji je izleteo na trotoar, piše Blic.

Dečak, potvrđeno je iz Opšte bolnice Užice, zadobio je prelom potkolenice i nije životno ugrožen.

Prema onome što su ispričali očevici ovog umalo kobnog događaja, "audi" kojim je, kako se ispostavilo, upravljao jedan mladić, naišao je velikom brzinom iz pravca železničke stanice i ispred ulaza u autobusku stanicu pokušao da skrene na most preko Đetinje. U tim trenucima mostu se približavao dečak koji je išao iz Velikog parka i nosio loptu u rukama.

U punoj brzini "audi" je u krivini izleteo sa kolovoza, udario dečaka, a potom se zakucao u ogradu mosta. Povređenom dečaku u pomoć su pritrčali prolaznici i taksisti, a potom ga je pristigla ekipa hitne pomoći koja ga je prevezla u užičku bolnicu.

Vozač "audija" je priveden, a sa njim u vozilu bilo je najmanje još troje saputnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOB

    5. maj 2020 | 19:03

    Odmah tom oduzeti dozvolu jertaj ako ubija ljude na trotoaru sta ce raditi na putu, kazniti ga ogromnom kaznom, takve bahate vozace treba ukloniti iz saobracaja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA