≫ 

Mali deo Srbije probudiće se sa suncem, a na planinama će i sneg

Minimalna temperatura od 7 do 12 stepeni, maksimalna dnevna od 12 stepeni na jugu do 18 na severu i istoku Srbije

  • 0
Kiša Foto: M. Beljan
Kiša Foto: M. Beljan

U Bačkoj i na severu Banata očekuje se sunčano vreme. U ostalim predelima Srbije očekuje se oblačno sa kišom i pljuskovima, a na planinama iznad 1.500 metara nadmorske visine sa susnežiom i snegom.

Prepodne u severnim, a sredinom dana i poslepodne i u ostalim predelima Srbije očekuje se prestanak padavina i razvedravanje. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 7 do 12 stepeni, maksimalna dnevna od 12 stepeni na jugu do 18 na severu i istoku Srbije.

U Beogradu u sredu nakon oblačnog jutra sa kišom, sledi razvedravnje, pa se sredinom dana i posle podne očekuju sunčani intervali. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura 11, maksimalna dnevna 17 stepeni.

U Srbiji sutra pretežno sunčano i umereno toplo, samo se na jugu i jugoistoku očekuje nešto više oblačnosti. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 20 stepeni.

U petak nakon vedrog i hladnog jutra, ponegde sa maglom, a u južnim i centralnim predelima i sa slabim prizemnim mrazem, tokom dana pretežno sunčano i toplije. Maksimalna temperatura od 20 do 24 stepena.

Prognoza Printskrin: RHMZ

U četvrtak i petak duvaće umeren do jak severozapadni vetar, u petak krajem dana u slabjenju. Za vikend sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura od 25 do 30 stepeni.

U Beogradu u četvrtak pretežno sunčano i umereno toplo. Maksimalna temperatura biće oko 20 stepeni.

U petak nakon vedrog i hladnog jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplije. Maksimalna temperatura do 22.

U četvrtak i petak duvaće umeren do jak severozapadni vetar, u petak krajem dana u slabjenju. Za vikend sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura biće preko 25 stepeni.

Video: Ko je štitio Srbiju od grada i nepogoda pre protivgradnih raketa?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA