Migranti koji borave na železničkoj stanici kamenovali voz u Banji Koviljači: Stigla i žandarmerija

Na lokomotivi su ostala vidna oštećenja limarije, a slomljen je i jedan far dok su mašinovođa i pomoćnik ostali nepovređeni

  • 17
Železnička pruga, šine Foto: Pixabay.com

Dok je prolazila kroz Banju Koviljaču kamenovana je kompozicija teretnog voza koji se iz Brasine kretala ka Loznici, odnosno Rumi, piše Kurir.

Incident se dogodio u oko 15 sati, a voz su kamenovali ilegalni migranti koji borave na železničkoj stanici u ovom mestu.

Voz je stigao u Loznicu gde je policija obavila uviđaj i uzela izjave od mašinovođe i njegovog pomoćnika, a posle čega toga su nastavili put i napustili lozničku železničku stanicu.

Na lokomotivi su ostala vidna oštećenja limarije, a slomljen je i jedan far dok su mašinovođa i pomoćnik ostali nepovređeni. Ovako nešto, kako saznajmo, do sada se nije događalo iako je migranata i pre bilo na i u blizini železničke stanice u Koviljači.

Inače, meštani Koviljače koji žele da putuju vozom dolaze u Loznicu da se tu ukrcaju, a ko dolazi u Koviljaču putovanje prekida u Loznici pa se onda autobusima ili kolima prebacuje do odredišta.

U Banji Koviljači od danas se nalaze i pripadnici žandarmerije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • markan

    31. maj 2020 | 05:39

    sve u voz za istambul

  • Psihopata

    31. maj 2020 | 03:48

    Srbija njih hlebom a oni uzvracaju kamenom. Bre ljudi treba njih proterati iz Srbije.

  • Marko

    31. maj 2020 | 09:35

    U pitanju je strategija osvajanja I nista drugo...Kao na Kosmetu...od sazaljenja, pomaganja, preko razmnozavanja...do osvajanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA