Dirljiv susret devojčice sa roditeljima: Savići joj potrčali u zagrljaj, a ona im dala poklon

Posle deset dana porodica je na okupu

  • 34

Video: Savićima vraćena ćerkica posle 10 dana agonije: Devojčica konačno u naručju mame i tate

Na danas održanoj konferenciji za medije ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević saopštio je javnosti odluku da usvojiteljima Borisavu i Biljani Savić bude vraćena devojčica koju im je Centar za socijalni rad u Subotici oduzeo 8. juna.

Kao razlog oduzimanja deteta navedena jse prevelika razlika u godinama između nje i usvojiteljke, posle čega je smenjena direktorka te ustanove, a predmet preuzet od Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku.

U trenutku usvajanja trogodišnje devojčice, što je bilo u oktobru prethodne godine, usvojiteljka Biljana imala je 51 godinu, čime je razlika između njih dve bila veća od predviđene maksimalne od 45 godina.

Danas su se, nakon deset dana razdvojenosti, Savići ponovo okupili. Iznenađenje za roditelje priređeno je na kraju konferencije.

Tada se pojavila trogodišnjakinja, o kojoj se danima pisalo, i sa osmehom na licu iznela korpicu slatkiša. Na kraju ih je podelila, a naša novinarka napustila je salu sa čokoladicom u ruci.

Roditelji i ćerka su se najpre zagrlili, pa se smejali. Devojčica je raspoložena, optrčala krug, čak se i saplela, pridigla i nastavila dalje, kako u životu inače treba.

Dirljiv susret završio se brojnim fotografijama devojčice u naručju majke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    19. jun 2020 | 13:07

    Drzava napravi problem i ljudima oduzme dete a sad kao resili su slucaj!sto niste sacekali sutra tj dan pred izbore pa da imate punu korist od ovoga sto ste izveli!!!

  • Srce

    19. jun 2020 | 13:53

    Srećno

  • Sapcanin

    19. jun 2020 | 11:51

    Najzad neka lepa ves srecno ti odrastanje mala princezo srecna i vesela bila😘

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA