Gradonačelnik Novog Pazara zaražen korona virusom: "Nisam se osećao dobro"

- Verujem da smo svi odgovorni i da ćemo i ovu krizu koja nas je zadesila prebroditi - naveo je Nihat Biševac

  • 1
NOVI PAZAR VUČIĆ OBRAĆANJE ALEKSANDAR VUČIĆ Foto: Tanjug/Irfan Ličina

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac pozitivan je na korona virus, pokazali su rezultati testiranja koja su obavljena u novopazarskom Zavodu za javno zdravlje, javlja Anadolija.

- Hvala svima na interesovanju. Zahvaljujem sugrađanima, prijateljima i saradnicima iz grada, zemlje, Bosne i Hercegovine i Republike Turske koji brinu. Nisam se osećao dobro, testirao sam se i rezultati su pozitivni. Na kućnom sam lečenju i s blagim simptomima. Obzirom na celokupnu situaciju, poštujte preporuke stručnjaka i nosite maske i rukavice i držite disatncu. Verujem da smo svi odgovorni i da ćemo i ovu krizu koja nas je zadesila prebroditi - poručio je Biševac.

Podsetimo, Novi Pazar je uveo vanrednu situaciju na onlajn sednici Gradskog štaba za vanredne situacije. Zbog velikog broja novozaraženih zabranjena su sve porodične proslave, okupljanje više od pet ljudi na javnim mestima, a rad ugostiteljskih objekata je ograničen.

Video: Snimak iz kola Hitne pomoći: Obolele od korone iz Novog Pazara prevoze u KBC Bežanijska kosa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hary

    25. jun 2020 | 21:42

    Samo napred dragi nas Nihate , ti si uvijek bio jak , snazan i izdrzljiv.Mnoge teze i jace bitke si uvijek dobijao pa ces Akobogda i ovu vrlo brzo prevazic.A posle u nove radne pobede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA