Smanjite stres oko upisa srednje škole!

Koliko će imati poena iz osnovne škole? Kako će uraditi prijemni ispit? Da li će moći da upiše školu koju želi? Sve su to pitanja koja se ne samo đacima, nego i njihovim roditeljima vrzmaju po glavi u ovom periodu

  • 1
ispit, matematika, geometrija, prijemni, škola, domaći zadatak Foto: Pixabay

Sada više nemate nikakvog razloga za brigu! Srednja medicinska i IT gimnazija nudi najpovoljnije uslove školovanja! Osim u Kragujevcu, otvorena su i odeljenja u Beogradu i u Novom Pazaru!

Završetak osnovne škole je značajan trenutak u životu svakog deteta. Istovremeno i vrlo stresan! Čitava peripetija oko polaganja završnog ispita, a zatim i odabira škole značajno utiče na to da se i učenici i njihovi roditelji, ali i svi u okolini prilično nerviraju.

Koliko će imati poena iz osnovne škole? Kako će uraditi prijemni ispit? Da li će moći da upiše školu koju želi? Sve su to pitanja koja se ne samo đacima, nego i njihovim roditeljima vrzmaju po glavi u ovom periodu.

A rešenje je, zapravo vrlo jednostavno i dostupno je svima.

Zašto izabrati Srednju medicinsku i IT gimnaziju?

Teško da se mogu nabrojati svi razlozi, zbog kojih se ova privatna srednja škola izdvaja u odnosu na druge. Ali, ipak ćemo pokušati da navedemo one, koji su najznačajniji.

Prvo i osnovno, zbog čega će vaše dete biti izuzetno zahvalno, a i vi sa njim, jeste da ne postoji obaveza polaganja prijamnog ispita. Tačnije, rezultati sa završnog ispita nisu najvažniji prilikom odabira dece kojima će Srednja medicinska i IT gimnazija u Kragujevcu, Beogradu ili Novom Pazaru otvoriti svoja vrata.

Dovoljno je samo da odlučite i izvršite prijavu, a zatim i dostavite neophodnu dokumentaciju, kako biste upisali dete.

Dakle, jedan vrlo veliki korak ste načinili i pomogli svom detetu da ne bude toliko opterećeno da li će imati dovoljno poena za upis.

Škola, tinejdžeri, srednja škola Foto-ilustracija: Pixabay

Sledeće što je svakom roditelju važno jeste kvalitet školovanja. I upravo tu ova škola pokazuje da jeste među najboljima. Osim propisno osposobljenog nastavnog i stručnog kadra, može se pohvaliti i činjenicom da je odlično opremljena. Tako svaki učenik ove škole ima priliku da koristi sve prednosti savremenih informacionih sistema, što i te kako utiče i na kvalitet školovanja.

Podrazumeva se da je Srednja medicinska škola i IT gimnazija u Beogradu, Novom Pazaru i Kraguejvcu sertifikovana za organizaciju nastave i to ne samo za profile medicinske struke, koji su svakako i najzastupljeniji, nego i za mnoge druge. Ako ćemo iskreno, obrazovnih profila ima sasvim dovoljno, tako da će bez sumnje svako dete pronaći onaj, za koji želi da stekne diplomu.

I svakako najbitnije mnogim roditeljima jesu cene školovanja, koje su u potpunosti prilagođene trenutnoj platežnoj moći.

Šta to znači, pitate se?

Jednostavno, to znači da čak i ako oboje roditelja imaju prosečne plate, mogu da priušte svom detetu da pohađa ovu školu.

Sada je već potpuno jasno da su svi nabrojani razlozi sasvim dovoljni da Srednja Medicinska i IT gimnazija bude i vaš izbor!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shhs

    27. jun 2020 | 20:01

    Ja se nisam obazirao na reci roditelja ucio sam koliko sma hteo i upisao sam sta su i oni hteli i sta sam ja hteo prijemni nije tezak nepotrebno je da se stresirate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA